L'Alzina de Cordelles i el monolit de les Quatre Barres tornaran a ser l'escenari de la Diada a Cerdanyola

La plaça de l’11 de setembre, al costat de l’Alzina de Cordelles i el monòlit de les Quatre Barres, tornarà a ser l’escenari del programa d’activitats commemoratives de la Diada Nacional de Catalunya a Cerdanyola. Els actes institucionals i amb participació de les entitats de la ciutat s’iniciaran a les 10 hores i està previst que es tanquin hora i mitja més tard.

Un Pilar d’Honor carregat pels Castellers de Cerdanyola obrirà les activitats commemoratives de la Diada de Catalunya a la nostra ciutat a les 10 hores del 11 de setembre, al que seguirà la interpretació del Cant de la Senyera a càrrec de la coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). Després d’escoltar la peça tradicional amb música de Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall, arribarà el moment de les ofrenes florals de les entitats, associacions i organitzacions polítiques, que es dipositaran al monòlit de les Quatre Barres, i que es tancaran amb l’ofrena institucional de l’Ajuntament de Cerdanyola a càrrec de l’alcalde i els regidors del Consistori.

Aquesta primera part de l’acte clourà amb la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, per part de la banda i coral de l’AMCV, sota l’Alzina de Cordelles, una surera amb més de 150 anys declarada arbre d’interès local.

A la intervenció de Carlos Cordón com alcalde de Cerdanyola seguirà una ballada amb l’Agrupació Cultural Sardanista de la ciutat, oberta a la participació de tothom que ho desitgi, i una actuació final de la banda i coral de l’AMCV.