L'Aplec de Sant Iscle torna a convidar a la germanor a Collserola

El mateix diumenge 20 de novembre es podrà accedir en vehicle a la vall de les Feixes fins a les 8h per poder descarregar. A partir de les 9 h es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l'accés es podrà fer caminant o en microbús, que estarà operatiu entre les 9 i les 17 h amb viatges d'anada i tornada.

L’església romànica de Sant Iscle i Santa Victòria, i també l’ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes de 10 a 14h.

A les 12 h començarà la missa i quan acabi es farà el repartiment de panets beneïts. Un cop finalitzi la missa, la Cobla Sabadell amenitzarà la ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola.

Concurs de fotografia

 Al llarg del dia tindrà lloc el 47è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, se celebrarà la setena edició del concurs en la categoria Instagram.

Caminada Popular

Un any més, el Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola organitzarà una caminada popular de 3,5 km i una variant per lliure més curta que estarà senyalitzada en tot moment de 2 km per la pista que va fins a Can Catà.

Aquest any, el club ofereix l’opció d'un dinar de germanor (pica-pica + graellada de carn amb pa amb tomàquet i aigua) comprant el tiquet (6 euros) a través de la mateixa inscripció.

Aspectes importants a tenir en compte

La normativa del Parc de Collserola no permet fer foc a terra. És per això que es posaran a disposició  barbacoes i graelles que s'hauran de compartir entre totes les entitats participants.

Així mateix, es  posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda ni es permetrà que se'n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.