Laura Gómez i Carles Marín s'imposen en les Milles de Cerdanyola

Laura Gómez va finalitzar cinquena classificada de la general. En la cursa de cinc quilòmetres Fernando Ruíz i Joan Minguet van ser els guanyadors.

Amb una participació propera als mil atletes es va dur a terme la 34a edició de les Milles Nocturnes de Cerdanyola després de dos anys sense elles a causa de la pandèmia.

L'esdeveniment esportiu va estar organitzat pel CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L’organització va ubicar la sortida i arribada al Parc Xarau. Les cinc curses que es van disputar, Mini Milla, ½ Milla, ¾ Milla, 1 Milla i les curses de 5 i 10 kilòmetres,  van transcórrer pels carrers més cèntrics de Cerdanyola del Vallès.

A partir de les 18:30 h van començar les curses per als més joves i a les 20:00 hores es va donar el tret de sortida de les curses llargues, les de 5 i 10 quilòmetres.

En la cursa dels deu quilòmetres, Laura Gómez va assolir el triomf en la classificació femenina. Gómez es va imposar amb autoritat amb un temps de 35′ 10″ que el va donar la cinquena posició en la classificació general de les Milles. La segona classificada va ser Irene Fuertes i la tercera classificada Laia Cuero.


La competició masculina va ser guanyada per Carles Marín amb un temps de 33′ 52″. Marín es va imposar als metres final a Oriol Rocher que va trigar un temps de 33 minuts i 58 segons. La tercera plaça va ser per Yago Sánchez que va trigar 34′ 16″ a recórrer els deu quilòmetres. Sánchez va ser el primer classificat local.

En la cursa dels cinc quilòmetres Fernando Ruíz va ser el primer classificat.
El podi masculí va quedar completat amb Daniel Ratera i Bernat Oller que van ocupar la segona i tercera posició, respectivament. Destaquem la 4a posició d'Adrià Vicente que va ser el primer atleta local.

La cursa femenina la va guanyar Joana Minguet. La segona classificada va ser Carlota Gombau i la tercera va ser l'atleta local Shania López.