La 10a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria obre convocatòria

El Club Rotary de Cerdanyola i l'Ajuntament han convocat la 10a edició de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2022 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora del nostre municipi. Aquesta beca té l'objectiu de distingir la millor iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès.

El premi a la millor iniciativa empresarial de les persones joves de la ciutat està becat amb:

  • 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.
  • Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions:
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per a la gestió dels serveis jurídics i financers, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat.Patrocina SOLVENTIAN.
    • Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T
  • Diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

Els projectes es poden presentar en el Servei Municipal de Promoció Econòmica fins al 10 octubre. El nom del projecte guanyador i els projectes finalistes es donarà a conèixer a finals d’octubre dins de l’acte Diàlegs Empresarials, organitzat per Cerdanyola Empresarial.

Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els enllaços adjunts.