L'equip de marxa nòrdica del CEM participa en el 4x4 de Vitòria


El CEM Cerdanyola va participar en la competició de marxa nòrdica 4x4 a la localitat alabesa d'Elburgo. Hi van prendre part tres equips de 4 components cadascun en una competició de caràcter internacional en la que van participar 41 equips provinents de tota Espanya i França.

L'equip més ben classificat del CEM va ser el format pels debutants en competició Isabel García, Antonio Martínez, Anna Bigas i Robert Cosialls, que van acabar en la divuitena posició. L'equip format per Mar Coma, Josep Borrull, Manel Rodríguez i Nadine Fernández va acabar 20è i el format per Vanesa Moreno, Ricard Zegri, Ana Maria Chico i Salva Maldonado va acabar en la posició 26a.

La competició es va desenvolupar en un circuit d'1,7 quilòmetres en una matinal on la pluja va ser la protagonista i va acabar fent més èpica una prova en la qual l'objectiu era fer el màxim nombre de voltes al circuit.

Aquesta és la segona vegada que el CEM participa en la prova de Vitòria, sent el segon equip català en nombre de participants en la prova.

La secció de Marxa Nòrdica del CEM té una seixantena de participants, dels quals una vintena formen part de l'equip de competició.