L'equip femení del Gym Vallès lluitarà per l'ascens a Primera Divisió

Les judokes del club local van guanyar dos dels tres enfrontaments disputat aquesta jornada i lluitaran per l'ascens a la categoria superior. L'equip masculí ocupa la sisena posició, però a falta d'una jornada contínua tenen opcions de pujar de categoria.

El pavelló d'esports de la ciutat madrilenya de Villaviciosa de Odón va acollir la segona jornada de la Liga Nacional de Segona Divisió de judo per clubs.

L'equip femení va guanyar dos dels tres enfrontaments que van disputar i després de les dues jornades celebrades ocupen la segona posició del grup amb 11 punts per darrere del Judo Club Getafe que ocupa la primera posició de la classificació amb 13 punts. Les de Cerdanyola s'han classificat per disputar la fase de promoció a Primera Divisió que es disputarà el dissabte 25 de juny.

La formació del club local està formada per les judokes següents: Miriam Moreno, Naida Mahgoub, Jazmin Arjona, Ivet Tella, Wendi de la Fuente i Laura González.

L'equip masculí va patir molt més i va disputar combats molt igualats. Els de Cerdanyola va assolir una victòria, van empatar dos i van perdre un. Aquests resultats deixen als judoques del Gym Vallès Fujimae ocupant la sisena posició del grup amb 9 punts. Una classificació que encapçala el Judo Binefar amb 12 punts, però hi ha un grup quatre clubs, JC Stabia, Sakura, Jundo Fontenebro i JC Sant Sebastian amb 10 punts. A falta d'una jornada, els de Cerdanyola tenen possibilitats d'ocupar plaça d'ascens a Primera Divisió. La darrera ronda se celebrarà, al mateix pavelló de Villaviciosa de Odón, el dissabte 25 de juny.

L'equip masculí està format per Marcos Estévez, Joan Iglésias, Jaume Calafat, Andrei Kutsan, Ruben Mendoza i  Jordi Maya.