L'Hoquei masculí competirà finalment a l'OK Lliga Plata

Tot i no haver-ho aconseguit durant el play off d'ascens al perdre per la mínima el darrer partit de la final davant el CP Congrés, ara, gràcies a que el HC Liceu ha cedit la seva plaça, el Cerdanyola Club d'Hoquei assoleix l'OK Lliga Plata, segona divisió estatal durant la propera temorada 2022-2023.

El Club ha volgut expressar la seva alegria per aquesta notícia, que premia la feina feta durant les últimes temporades, especialment la que s'acaba de tancar sent subcampions de la lliga Nacional Catalana i també agraeix al HC Liceo la cessió i la bona entesa entre ambdues entitats.

La Junta i la direcció tècnica del club consideren que, malgrat tothom hagués volgut aconseguir l’ascens guanyant la final de Nacional Catalana, aquest era el moment d’acceptar aquesta oportunitat de tornar a una lliga estatal. «El club mereix ser a Ok Liga Plata i l’equip ha demostrat tenir el nivell per assolir l’objectiu quedant a les portes de l’ascens en una final que es va decidir per la diferència d’un gol», assenyala la Junta, destacant la igualtat demostrada davant el rival que va aconseguir l’ascens i l’èxit assolit guanyant la Copa Generalitat.

Un cop assolida aquesta nova categoria, arrenca una temporada il·lusionant, sengons expressa l'entitat amb un equip que manté l’entrenador i el gruix de jugadors subcampions de la lliga i campions de la Copa Generalitat, i que incorpora dos jugadors amb experiència i projecció a lligues estatals.