La Fada Alba obirrà els llums de Nadal el proper 1 de desembre

El dijous 1 de desembre els carrers de Cerdanyola s’il·luminaran amb l’encesa dels llums de Nadal. L’acte es farà a la Plaça de Francesc Layret a partir de les 18h.

El Nadal s’apropa i la ciutat comença a engalanar-se. El dijous 1 de desembre serà el punt de partida oficial del Nadal cerdanyolenc amb l’encesa dels llums a més d’una trentena de carrers i edificis municipals

L’acte d’encesa de llums comptarà amb la màgia de la Fada Alba, l’encarregada de portar la llum de la màgia del Nadal a la ciutat. L’acte comptarà amb el concert de benvinguda del Nadal a càrrec de La Golden Beat i amb l’espectacle de dansa i llum dels Brodas Bros. Al llarg de la tarda no faltarà la xocolatada popular i un taller de maquillatge màgic.

El pressupost destinat aquest any als llums de Nadal ha estat de 254.000 €. Els llums nadalencs il·luminaran més d’una trentena de carrers i fins a 11 edificis municipals. A més també s’han instal·lat cinc arbres de Nadal i tres figures 3D Gegants a diferents punts de la ciutat.

Els espais que enguany han quedat il·luminats són: places Constitució, Pla de les Alzines, Estatut, Colon, als carrers Reis, Santa Anna, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon, Santa Marcel·lina, Sant Salvador,  Bonasort i Sant Antoni, a les avingudes Argentina, Catalunya, Primavera, Espanya, Creu Roja i Canaletes, al passeig Cordelles, a la ronda de Cerdanyola i a la carretera de Barcelona. A més, aquest any s’afegeixen els carrers Nostra Senyora dels Àngels, Prat de la Riba, Diagonal i Sant Casimir, l’avinguda Còrdova i la plaça Sant Medir.

S’han instal·lat arbres de Nadal a la plaça de Francesc Layret (davant de l'Ajuntament), a la plaça Universal, al davant de la parròquia del Roser i a la plaça Sant Ramon i s’han il·luminat les façanes de la Biblioteca Central, l’Ajuntament, el Museu d’Art, els Mercat Serraperera i Fontetes, al Pavelló de Can Xarau-Paco Arpide, el PEM Guiera i els centres cívics de Banús, Serraperera i Fontetes l’Ateneu i l’Arxiu. A més, alguns punts de la ciutat acolliran espais màgics de llum i personatges nadalencs amb figures 3D gegants.