María José Vicente, "mai havia pensat la gran feinada que s'havia de fer en una entitat esportiva"

La presidenta del Club Voleibol Cerdanyola, després d'un any al càrrec, destaca el treball constant que s'ha de desenvolupar i la feinada que s'ha de fer dia a dia. Va arribar al càrrec de forma oficial al mes de setembre de 2021, tot i que des del mes de juliol del passat any ja va agafar les regnes del club junt a la seva junta directiva.

Maria José Vicente és la tercera presidenta del Club Voleibol Cerdanyola des de la seva fundació fa quatre anys. Vicente va rellevar a Patrícia Galiano com a presidenta del club, aquesta havia rellevat a la primera presidenta i fundadora de l'entitat, Anna Brunet, que va traspassar el més juny de 2019.

Un any després d'arribar a la presidència del club fa balanç i es mostra satisfeta del moment de l'entitat en l'àmbit esportiu, social i econòmic. L'únic retret que destaca és que el club no pugui continuar creixent per falta d'instal·lacions esportives.

Vicente considera que el club està treballant amb normalitat i desenvolupant la feina per fer el canvi de tècnics que hi ha hagut de cara a la temporada vinent, amb la marxa Iraida Vega i Xavi Méndez, coordinadora i entrenador de l'equip sènior, respectivament.  Ara arriba Alejandro Varese que s'encarregarà d'organitzar esportivament i tècnicament els equips que formen el club i s'encarregarà de dirigir l'equip sènior que milita en quarta categoria catalana.

L'entitat té en aquests moments set equips, un màster, un sènior, dos juvenils, dos cadets i un infantil.

Des del club estan fent feina a intentar inscriure en competició algun equip més, però no pot confirmar res, per la falta d'hores en les instal·lacions per entrenar durant la setmana i disputar els partits els caps de setmana.

L'actual junta directiva està formada per les següents persones: Maria José Vicente, presidenta; Rafael Arenas, secretari; Laurent Menard, tresorer, i dos vocals, Ana del Retiro i Iris Artero.

Entrevista amb Maria José Vicente a Cerdanyola Ràdio (105, 3 FM o Cerdanyola.info)