El Mercat de Cooperatives Escolars torna a l’avinguda de Sant Iscle

El Mercat de Cooperatives Escolars del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola es farà el proper divendres 20 de maig a l’avinguda Sant Iscle, al costat de la plaça de l’Estatut. Hi participaran les escoles Serraparera, Xarau, Carles Buïgas, Les Fontetes,  Collserola i La Sínia.

Després de dos anys d’absència, el Mercat de les Cooperatives Escolars torna al seu format tradicional a la plaça de l'avinguda de Sant Iscle. Les set cooperatives d’aquest curs posaran a la venda els productes d'artesania que han fet al llarg d'aquests darrers mesos des de les 9.30 fins a les 12 hORES. Les cooperatives creades aquest curs són:

Creat – Escola Carles Buïgas

Alohaha.Coop – Escola Collserola

Diamonds Kids – Escola Les Fontetes

L’art i els colors creatius – Escola Serraparera

26 Artistes – Escola Municipal La Sínia

26 Personalitats – Escola Municipal La Sínia

La terra dels invents – Escola Xarau

Part dels beneficis obtinguts de la venda dels objectes es destinaran a accions solidàries. Les entitats que rebran les donacions, que han estat triades per l'alumnat, disposaran d'un espai al costat del mercat per divulgar les seves activitats. Per aquest curs, les entitats escollides que han confirmat la seva participació han estat Creu Roja, Aldees Infantils SOS, ADENC, Debra-Pell de papallona i El Safareig.

La producció i la venda són dos passos més en un projecte transversal que té com a objectiu principal el treball dels valors cooperatius de responsabilitat, democràcia, equitat i reconeixement de l'altre.