El Museu ens visita es una petita mostra de diferents projectes escolars en relació amb l’art i el patrimoni de Cerdanyola

La mostra neix amb l’objectiu de donar als centres educatius de Cerdanyola un espai on poder mostrar aquells treballs que tenen una vinculació amb el MAC i el patrimoni de Cerdanyola i es podrà visitar fins el 22 de maig.

Els museus s’estan convertint en partícips de la construcció de projectes a escoles i instituts, i més enllà de ser receptors de visites, són agents creadors de continguts. Ara el MAC presenta diversos projectes independents duts a terme per escoles i instituts de Cerdanyola al llarg d’aquest curs 2021-22.

L’Escola Xarau i el Col·legi Montserrat exposen diferents treballs al voltant de la idea de la 'mà'. A partir d’una proposta de l’Amical del MAC, que sorgeix en relació amb l’exposició itinerant Història de les mans, ara al Museu de Granollers i que el MAC acollirà l'any que ve, l’alumnat ha reflexionat sobre la importància de les mans i la seva imatge i representació.

L’Escola Serraparera, a partir de l’exposició Música de Cámara, de Manuel Outumuro, proposa una relectura del cartell del Festival del Blues de l’any passat, obra del fotògraf.

També s’hi han inclòs les il·lustracions creades per l’alumnat dels instituts Banús i Pere Calders i el Col·legi Montserrat durant el Nit Lab – Tancats al museu, una experiència de creació artística i literària que es fa cada any al MAC, en què joves de Cerdanyola van poder explorar el món de la il·lustració de la mà d’Ignasi Blanch.