Necessitat de retrobar-se amb la victòria

Després de les dues derrotes consecutives davant el Montgat i l'IPSI de Barcelona, el CB Cerdanyola afronta el partit davant el CB Granollers amb la intenció de retrobar-se amb el triomf.

La Segona Fase de Copa Catalunya inicia la segona volta d'aquesta fase d'ascens. Els de Jordi Cornellà visiten, diumenge a les 17:45 hores, el pavelló del CB Granollers que es troba al capdavant de la classificació amb dues victòries i una derrota. Precisament la derrota la van encaixar al PEM de Guiera davant el CB Cerdanyola en la primera jornada (70-62).

Els de Cerdanyola ocupen l'última posició del grup amb una victòria i dues derrotes.

El calendari d'aquest grup 3 d'ascens obliga als de Cerdanyola a jugar per tercera vegada consecutiva lluny de PEM de Guiera. Les derrotes davant el Montgat (80-67) i en la darrera jornada al pavelló de l'IPSI de Barcelona (74-60) obliga als de Jordi Cornellà a retrobar-se amb la victòria. Tot i que qualsevol resultat que es doni, no serà gens definitiu.

Jordi Cornellà disposa de tot el planter de jugadors, a l'espera de l'entrenament del divendres, per afrontar el matx al pavelló del CB Granollers.

El partit es disputarà el diumenge a les 17:45 hores i serà arbitrat per Albert Chamorro Prat (principal) i Dídac Artés Escarra (auxiliar).