Només els val guanyar per forçar el partit de desempat

El Cerdanyola CH visita el pavelló del Ferro, Barcelona, per disputar el segon partit del play-off d'ascens davant el CP Congrés. Els d'Andi Colaianni estan obligats a sumar la victòria i forçar el tercer partit, que es disputaria al Pavelló Municipal d'Esports de Can Xarau el diumenge a les 12:00 hores.

CP Congrés i Cerdanyola Club d'Hoquei afronten el segon partit del play-off d'ascens a OK Liga Plata. Tots dos equips ho afronten amb el mateix objectiu, però amb urgències diferents; els de Barcelona per guanyar i tancar l'eliminatòria i assegurar-se l'ascens i el Campionat de Catalunya de Lliga Nacional Catalana, i els verds i blancs, només aconseguirien forçar el tercer partit per recuperar el factor camp i optar a l'ascens el diumenge.

Al partit del passat diumenge, disputat a Can Xarau, el CP Congrés va ser més efectiu i va saber aprofitar les seves oportunitats, sobretot a pilota aturada, per segellar la victòria per 3 a 5.

Ara toca que els de Cerdanyola li tornen la moneda i tornin amb el triomf i mantenir viva l'eliminatòria. Fita que no serà gens fàcil, per la qualitat del rival i l'experiència. Els de Barcelona repeteixen final.

Avui es viurà un apassionat matx entre dos equips i dues aficions que tenen ganes d'ascens. Els de Barcelona per assolir el que se'ls va escapar la temporada passada. I els de Cerdanyola perquè fa molt temps que no lluitaven per retornar a una categoria estatal com és l'OK Liga Plata.

Esperem que tant els equips i les aficions estiguin a l'altura d'una final esportiva.

En el pla esportiu tot dos equips arriben conscients de la importància que té el partit. Els jugadors de Ferran Cusó per assegurar l'ascens i els d'Andi Colaianni sabent que és el partit més important de la temporada.

L'encontre comença a les 20:00 hores del vespre, al pavelló del Ferro a Barcelona, i serà arbitrat per la parella formada per Josep Oriol Escobar López i Ignasi Galán García.

Cerdanyola Ràdio farà la retransmissió del partit en directe a través del 105,3 FM o en internet Cerdanyola.info.