La Policia Local completa la renovació del seu parc mòbil

Actualment la Policia Local de Cerdanyola disposa d’una flota de 7 vehicles i una furgoneta d’atestats. Tots ells són vehicles automàtics, que faciliten la seva conducció i disposen d’equipament policial. A més, també s’han incorporat recentment dues motocicletes elèctriques.

Les darrera incorporació ha estat la de tres vehicles 4x4 model Seat Ateca, dotats amb mampara de patrullatge i logotipats amb el patró batemberg d’alta visibilitat. A més, tres d’aquests vehicles estan adaptats per poder portar un sistema de reconeixement de matrícules embarcat per ajudar a la localització de vehicles abandonats o aquells d’interès policial.

Aquests tres cotxes s’han sumat als quatre vehicles Kia Niro incorporats en una primera fase a l’octubre passat i que són híbrids i funcionen sempre que poden en mode elèctric. Dels quatre cotxes, tres estan retolats amb el patró batemberg i un d’ells disposa de mampara. El quart vehicle és un turisme sense logotipar.

A més, també s’ha renovat la furgoneta d’atestats adaptant la seva retolació a la resta de la flota i alhora incorporant nous elements informàtics per actualitzar els seus serveis.

Recentment, el cos de policia local va incorporar dues motocicletes elèctriques iniciant així la renovació del parc de motocicletes policials, que compta amb quatre motos scooter Honda 250cc i tres de motos trail Honda XL650. Les noves motocicletes elèctriques són de la marca Zero model fx7.2, disposen d’una autonomia de 146km i estan preparades per desplaçar-se per qualsevol tipus de camí.