La Sala 22 de l’Ateneu acull l’exposició de plàstica infantil de l’Escola d’Arts

La Sala 22 de l’Ateneu de Cultura acull l’exposició de plàstica infantil de l’Escola d’Arts de l’Ateneu, que aquest curs s’ha centrat en una aproximació a la Natura que l’alumnat ha abordat des de diverses tècniques.

La professora d’Expressió Plàstica Joc en Família i Plàstica per a infants, Natàlia Navarro, explica que enguany s’ha treballat sobre el tema La Natura ens crida, adaptant les activitats i continguts per a nens i nenes que van de P3 fins a 1er d’ESO.

La professora de Plàstica per a infants, Susana Aranda, apuntava que amb els nens i nenes més grans es treballen tècniques més especialitzades, com perspectiva i clarobscur, per a que desenvolupin la seves aptituds artístiques.

El regidor de Cultura, Oscar Pons, va felicitar als joves artistes per les seves creacions i va parlar de l’Ateneu i les seves escoles com d’un bressol de geni creatiu, amb alumnes que han arribat molt lluny en les seves carreres artístiques.

L’exposició de plàstica infantil de l’Escola d’Arts de l’Ateneu es pot visitar a la Sala 22 de l’Ateneu de Cultura fins el proper 30 de juny.