Relleus al plenari, bandera i urbanisme destaquen a la Junta de l'EMD

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra celebra sessió plenària de la Junta de Veïns aquest dijous, 31 de març, a les 20 hores i en sessió telemàtica, amb la incorporació de dos vocals, el lloc d' ubicació de la bandera de Bellaterra, el contracte de manteniment de la via pública i jardineria i la millora de l'entorn de l'escola Ramon Fuster a debat. 

Carles Triginer i Miquel Puchol seran els nous vocals de Gent per Bellaterra al plenari de l'EMD i prendran posessió dels seus càrrecs en la sessió d'aquest dia 31. Triginer i Puchol substituiran a dues vocals del govern que van presentar la dimissió, per raons ben diferents. Primer va ser el cas de Mei Barceló, vocal de Cultura de l'entitat, que va presentar la seva renúncia al mes d'octubre arran de la publicació d'una piulada xenòfoba al seu compte personal de Twitter que ella sempre ha negat escriure; i després, al desembre, Chus Cornellana, que havia estat la candidata a l'alcaldia de Gent per Bellaterra i que dimitia per desavinences amb el president de l'EMD, Ramon Andreu, assegurant haver rebut un tracte discriminatori. 

Altres dos temes que es tractaran a la sessió plenària afecten als carrers bellaterrencs. El primer és la proposta d'aprovació definitiva de les mesures per a la millora de l'entorn de l'escola Ramon Fuster, situada al carrer de l'Escultor Vallmitjana, i el segon punt a debat dels vocals de l'EMD serà la proposta d'acord per prorrogar i modificar la contractació del servei de manteniment de la via pública, dels parcs i jardins públics de Bellaterra, dels edificis públics adscrits a l'EMD i sobre l'assistència a actes i esdeveniments públics de l'entitat. 

Finalment, el plenari bellaterrenc abordarà també on s'instal·larà la bandera de Bellaterra, dissenyada per Mònica Vázquez i que va ser triada pel veïnat davant altres dos propostes. La bandera, amb dues franges horitzontals de color blanc i verd, presenta l'esquirol que simbolitza Bellaterra al centre dins d'un cercle de color verd.