Poesia, dansa, teatre i ciència es fusionen en Del caos a l’èxtasi

L’Empíric, Festival de Ciència i Literatura, ofereix aquest 16 de novembre un espectacle sobre l'univers poètic del físic David Jou. La representació es realitza a la Sala Teatre de la UAB a les 13 hores.

Orbitant al voltant de la poesia de David Jou, Del caos a l’èxtasi convida el públic a entrar a “la selva obscura”, com en una Divina Comèdia, al laberint mental fet de llum i d’ombres, per descobrir amb un joc de paraules i de números molts conceptes nous i realitats inesperades. La companyia Per-versions aposta per construir ponts entre la ciència i les humanitats, entre la tecnologia i les arts, entre el coneixement i l’espiritualitat, entre l’individualisme i la consciència planetària.

L’espectacle està dirigit per Jordi Coromina i Francesc Bravo i dramatitzat per Mònica Pagès i  pel mateix Coromina.

David Jou (Sitges, 1953) és físic i poeta. Catedràtic de Física de la Matèria Condensada a la UAB, doctor honoris causa per la Universitat de Girona i reconegut investigador en termodinàmica de processos irreversibles, és autor de més d'una trentena de llibres de poesia i una quinzena d'assajos. Del caos a l'èxtasi és una oportunitat per descobrir la vostra obra des de l'escenari d'un teatre.