El PP defensa la necessitat d’una ordenança per donar seguretat jurídica al sector de l’hostaleria

El PP demana al govern municipal la valentia necessària per treballar sobre una ordenança que reguli les terrasses i llicències per donar seguretat jurídica a un sector molt maltractat per la crisi.

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, juntament amb Álvaro Hernández, han mantingut una reunió amb diversos representants del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès per recollir algunes de les inquietuds del sector.

En la trobada han intercanviat opinions i sensacions que preocupen al Gremi, com la necessitat de tenir una ordenança que reguli les terrasses i llicències. Anabel Plans ha mostrat la seva disposició “a sol·licitar al govern municipal a tirar endavant amb una ordenança pendent des de fa més de 20 anys”. Plans creu que “una regulació jurídica adaptada el 2022 és més necessària que mai per donar seguretat jurídica a l’hostaleria”.

El PP també pensa demanar al govern municipal que un agent de la Policia Local sigui el responsable de realitzar les inspeccions de les terrasses; una reducció de les taxes de terrasses i escombraries; i ampliar les zones de càrrega i descàrrega.