El PP demana un canvi profund en la política de recollida de residus que faci anar de la mà tecnologia, fiscalitat i reciclatge

El PP proposa un model de recollida intel·ligent de residus a tot al municipi que uneixi la tecnologia a la fiscalitat i a un reciclatge eficient, recopilant dades d’usos dels contenidors per a una millor gestió.

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, proposa un canvi en la política de recollida de residus que faci anar de la mà tecnologia, incentius fiscals i reciclatge, proposant “repartir a cada persona empadronada a Cerdanyola una targeta per obrir el contenidor adequat i acumular un descompte en l’IBI, de manera que també es disposa d’informació sobre el reciclatge i optimitza el contracte de recollida de residus”.

Plans valora positivament que finalment es posin en funcionament les pistes de tennis i pàdel a la ZEM Riu Sec i espera que “es faci una bona gestió per donar sortida a uns actius municipals importants”. També reclama polítiques serioses i realistes i la necessitat d’altres equipaments com un pavelló nou o pistes d’atletisme.

Sobre el descens de la quantitat en pagaments per reconeixement d’obligacions, Anabel Plans reconeix que “s’està fent una bona feina, però que queda molt camí per fer perquè es disposa d’una maquinària administrativa lenta, amb poc personal i amb el que hi ha sobrecarregat de feina o amb poques ganes de treballar”.

Sobre la modificació puntual del PGM per a la modificació d’usos al polígon industrial Xarau - Santa Anna, que afecta a dues illes i exclou una tercera amb habitatges, des del PP es demana que “es treballi per arribar a un acord entre veïns i Ajuntament per tal d’esclarir dubtes i esvair les preocupacions”.

Entrevista a Anabel Plans: