El PP acusa al govern de mala gestió i nul·la capacitat de previsió

El PP considera que la presència constant de reconeixements d’obligacions i modificacions de pressupost al Ple són una mostra de la mala gestió i nul·la capacitat de previsió del govern.

La portaveu del Grup Municipal del PP, Anabel Plans, creu que “hi ha una preocupant manca de previsió en contractació i partides pressupostàries, de manera que es posen en perill molts projectes ja pactats amb un govern que incompleix reiteradament la seva paraula i només arriba a un 35% d’execució pressupostària”.

Un exemple de desgovern i manca de previsió seria per a Plans la pròrroga forçosa del servei de semàfors, un cas que qualifica de “vergonyós, perquè el contracte es va assignar al 2009 i acabava a juny de 2022, sense que en tot aquest temps ningú hagi estat capaç de fer un nou plec de condicions i treure a concurs la gestió del manteniment dels semàfors”.

Sobre la declaració institucional per la lluita contra el frau i la corrupció, Plans diu que “el PP ja té un codi ètic que aporta estabilitat, coherència i seriositat”, i que el govern “s’ha limitat a presentar a correcuita un codi de conducta per poder accedir als Next Generation, però encara està per veure quants fons aconseguirà atraure el govern”.

Respecte a les mocions aprovades al darrer Ple, Anabel Plans veu necessari disposar d’un Pla Local de Seguretat eficient, ja que “Cerdanyola pateix un increment en el número de delictes i actes incívics, demanant més presència policial als carrers i dotar de més agents la Policia Local”.

Sobre el recurs que l’Ajuntament presentarà contra la sentència del jutjat contenciós-administratiu numero 6 de Barcelona que l’ordena iniciar l’expedient d’alteració del municipi presentat al 2019 per la Comissió Bellaterra és Sant Cugat, Plans demana deixar treballar als serveis jurídics i “treballar políticament més i millor per Bellaterra, dotant-la per exemple d’una petita comissaria i un CAP”.

Entrevista Anabel Plans: