Arriba 'La primavera és gran' amb més activitats i propostes

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del seu Programa de Gent Gran Activa, ha confeccionat un programa d’activitats de primavera adreçat a la població de més de 60 anys. Els tallers i activitats es duran a terme entre el 2 de maig i l'1 de juliol de 2022 i el termini per fer les inscripcions comença el dia 20 d’abril.

Arran de l’èxit i la bona valoració de l’edició “L’hivern és gran”, la regidoria de gent gran impulsa una nova programació d’activitats i tallers adreçats a la gent gran.

Arriba “La primavera és gran” amb un increment en el nombre de propostes i iniciatives que reflecteixin la diversitat del col·lectiu de la gent gran i buscant superar estereotips. La promoció de l’envelliment actiu entre les persones grans ha esdevingut un objectiu primordial de la política local del nostre municipi amb la finalitat de millorar la visió social i la qualitat de vida d’aquest col·lectiu. En aquest moment, en el qual la situació sociosanitària ha millorat força, des de la regidoria de gent gran s’ha apostat per reforçar l’oferta d’activitats i tallers, així com incrementar el nombre de participants, ja que és molt important generar les màximes oportunitats per a participar, relacionar-se i promoure la qualitat de vida del col·lectiu de la gent gran.

El programa “La primavera és gran”  busca potenciar l'autonomia i l'empoderament de la població major de 60 anys, possibilitant que puguin desenvolupar plenament les seves oportunitats i potencialitats a partir de l’accés als recursos educatius, culturals, de salut i lleure.

La programació que es presenta inclou tallers i activitats de diferents formats per tal d’adaptar-se a necessitats i demandes variades, d’acord amb l'heterogeneïtat del col·lectiu de la gent gran: activitats setmanals als àmbits d’estimulació cognitiva, creixement i benestar personal i noves tecnologies; espais de cine-fòrums; actes culturals;  espais de reconeixement i homenatge, etc.

Les activitats començaran el dia 2 de maig i es duran a terme fins a l’1 de juliol, estan obertes a la ciutadania gran de Cerdanyola de 60 anys o més i són gratuïtes. El termini per fer les inscripcions comença el dia 20 d’abril.

Les persones interessades en participar-hi, poden informar-se trucant al telèfon del programa de gent gran   93 580 88 88 Ext. 2141 o 3772, o bé mitjançant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat, a l’atenció de la Luciana Neira.

.....................................................................

Foto de Ron Lach en Pexels