Programes escolars a Cerdanyola Ràdio. Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Jaume Mimó parlen d'història al 105.3FM

La col·laboració entre l'Institut Jaume Mimó i Cerdanyola Ràdio (105.3 FM) s'ha repetit un bimestre més per als alumnes de 2n d'ESO en un projecte que forma part de dues assignatures, història i música. Aquest programa radiofònic tanca el curs 2021-2022.

Aquesta col·laboració es realitza des d'abans de la pandèmia, tot i que el seu format ha anat canviant degut a la incidència del Covid en els darrers dos anys. Durant aquest curs, han estat els micròfons de la ràdio els que s'han apropat al centre per poder enregistrar el programa fins poder tornar a recuperar la normalitat. 

Els nois i noies preparen durant dos mesos els guions del programa i els textos narratius històrics que en ells s'expliquen. No són cites històriques reals però sí han de tenir una versemblança amb l'època en la que transcorren. A més, en la matèria de música, l'alumnat enregistra i edita aquests textos. Finalment, s'enregistra tot el programa a la ràdio o bé a l'institut però amb els equips i el personal de l'emissora municipal. 

En aquesta ocasió, l'alumnat participant en el programa ha estat: Adrià Hermosilla, Mariví Morellón, Carlos Pomares, Maria Raudà, Paulo Palomo, Oriol Costa, Joel Jodas, Arnau Garcia, Jun Da Chen, Jean Pierre Altamirano, Dani Montilla, Albert Andreu, Iván Sierra, Marta Pastrana, Rocío Segovia, Irene Gil, Rubén Gómez, Judith Puente, Emma Molina, Sebas Ballesteros i Martín Muñoz