El PSC espera poder obrir a no tardar les pistes de tennis i les piscines del Bosc Tancat

El PSC celebra que el Ple d’abril hagi permès avançar cap a la propera obertura de les pistes de tennis i pàdel de la ZEM Riu Sec i de les piscines del Bosc Tancat, dues peces fonamentals en la recuperació d’aquella zona del municipi.

El portaveu del Grup Municipal del PSC, David González, creu que s’ha donat un pas força important per a que les pistes de tennis i pàdel de la ZEM Riu Sec entren aviat en funcionament, i es mostra convençut que “seran un èxit perquè Cerdanyola té un públic històric molt afeccionat al tennis i una creixent sol·licitud per practicar un esport en alça com el pàdel”.

Un altre objectiu que sembla més a prop és la reobertura de les piscines del Bosc Tancat, que haurien de poder entrar en funcionament aquest estiu. González espera que “el servei del Bosc Tancat torni a funcionar a ple rendiment durant els propers anys com una peça més de la ZEM Riu Sec, que comptarà amb un nou pavelló i una nova piscina municipal”.

També vinculat a la mateixa zona, el Ple va aprovar un Pla de Millora Urbana d’Ordenació Volumètrica als terrenys que ocupava l’antiga Aiscondel a La Clota i on ara s’instal·larà un parc logístic empresarial. David González assegura que s’han estudiat tots els possibles inconvenients de mobilitat que es poden produir i destaca que “si aquest parc s’instal·lés a Barberà o Sabadell hi hauria els mateixos possibles inconvenients però sense cap dels seus beneficis, com la creació de llocs de treball, ingressos per impostos i dinamització econòmica de la ciutat”.

González també es felicitat per poder comptar amb el Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM), que inclou la planificació d’actuació en cas d’emergències per qüestions tan diverses, i en el qual ja es va començar a treballar a final del 2020.

El Ple d’abril va debatre dues mocions sobre l’espionatge polític, quedant aprovada la presentada per En Comú Podem que el condemna com vulneració de drets humans fonamentals i essent rebutjada la presentada per ERC que es centrava en l’espionatge contra l’independentisme català. El PSC es va abstenir en la primera perquè “rebutgem qualsevol tipus d’espionatge perquè és anticonstitucional i és imprescindible millorar els dèficits democràtics del país”, i va rebutjar la segona per considerar que “fa una literatura interessada i partidista per vendre el relat d’España com país antidemocràtic”.

Entrevista a David González: