El PSC vol fugir de la política d’inauguracions al darrer tram del mandat

El Ple del passat mes de juliol va ser el darrer del curs polític abans de les vacances d’estiu i la represa al setembre vindrà sense dubte marcada per les eleccions municipals al primer semestre de 2023.

El portaveu del Grup Municipal del PSC, David González, està convençut que “en el darrer tram de mandat es fugirà de la dinàmica, tan habitual com poc exemplar, de les inauguracions a dojo, que no ha estat la dinàmica del govern durant tot el mandat, perquè hem preferit centrar-nos en explicar projectes i en fer una política útil i canvis importants per revertir inèrcies que consideràvem negatives per a la ciutat”.

Tot i que la lògica sembla imposar el nom de Carlos Cordón com alcaldable del PSC, González recorda que “des del PSC s’han proposat primàries a nivell local a partir del setembre o octubre, i a partir de gener per als alcaldes que tornin a presentar-se”. David González manifesta que “si Carlos Cordón fa el pas per repetir alcaldia, obtindrà tot el suport del partit”.

A les passades eleccions municipals de 2019, la llista electoral del PSC, encapçalada per Carlos Cordón, va ser la més votada amb un 30’43% dels sufragis i obtenint 9 actes de regidor.