Santi Cayuela encapçala el projecte Cerdanyola En Comú

Santi Cayuela ha estat nomenat portaveu i candidat a l’alcaldia de Cerdanyola En Comú, formació que també ha presentat la nova executiva que treballarà per presentar una candidatura a les properes eleccions municipals que ocupi l’espai de l’esquerra transformadora amb voluntat de governar.

Santi Cayuela ha estat nomenat, amb la unanimitat de l’assemblea i l’executiva, portaveu de Cerdanyola En Comú, formació que concorrerà per primera vegada com a tal a unes eleccions municipals. Cayuela vol deixar clar que “anirem a per totes, sense posar-nos cap límit, apostant per la coalició amb Podem i un ideari polític que gira al voltant de la lluita contra les desigualtats, la lluita en el marc de l’emergència climàtica  i per la igualtat de gènere en tots els àmbits”. Un ideari polític que “es vol compartir i enriquir amb les entitats del municipi”.

Cayuela recorda que serà la primera vegada que es presentin en coalició dues forces ja consolidades com Cerdanyola En Comú i Podem Cerdanyola. Des de Cerdanyola En Comú aposten per sumar i en aquest sentit hi ha negociacions obertes amb Podem, tant a nivell local com nacional, per definir les candidatures municipals i qui les encapçala.

Des de Cerdanyola En Comú valoren positivament el paper jugat pel grup municipal En Comú Podem, ja que “s’han assolit temes com la gestió directa del servei d’escoles bressol municipals o la reorientació de l’espai de l’antiga biblioteca, però reconeixem que en conjunt és insuficient i per això aspirem a desenvolupar el nostre programa des del futur govern de la ciutat”.

Santi Cayuela acumula una dilatada trajectòria a la política local com regidor d’Iniciativa per Catalunya – Verds, tant al govern com a l’oposició, i assegura que torna a primera línia perquè “porto la política a les venes, la política entesa com eina de transformació i millora de la comunitat, i sobretot perquè estic enamorat de Cerdanyola”. Cayuela reconeix que ha passat moments durs, però reitera que tota la seva tasca política ve marcada per l’honestedat i l’estima a la ciutat.

L’executiva de Cerdanyola en Comú queda integrada per:

Santi Cayuela (Portaveu)

Ángeles Camacho (Coordinadora i Feminisme)

Isaac Martínez (Coordinador)

Joan López Pi i Gustavo Arias (Organització)

Joana Barquín (Comunicació i Xarxes Socials)

Náyade López (Medi Ambient)

Marc Guillamon (Esport)