Sense canvis en l'Obert d'Escacs Vila de Cerdanyola

La sisena jornada de l'Obert Escacs Vila de Cerdanyola deixa les coses com estaven i Jonathan Alonso continua liderant el Grup A. En el Grup B hi ha dos líders, Pau Blas i Ignasi Méndez. Els Espinets tornen a la competició i Iker Clemente encapçala la classificació.

Nova jornada de l'Obert d'Escacs Vila de Cerdanyola 2022. El passat cap de setmana es va disputar la sisena ronda i no hi ha hagut grans canvis pel que fa a les classificacions.

En el Grup A Jonathan Alonso (Barberà) continua de líder amb cinc punts i mig i continua mantenint les mateixes possibilitats d'aconseguir el triomf final quan falten dues jornades per tancar la competició. El jugador de Barberà del Vallès suma un punt més que els segons classificats, Filemón Cruz, Adrià Campos i Adrià Pérez que tenen acumulats quatre punts i mig. Els jugadors locals millors classificats són José València i Antonio Gil que sumen quatre punts cadascun.

En el Grup B Pau Blas i Ignasi López estan al capdavant amb cinc punts de sis possibles.

El grup dels més menuts, els Espinets, va tornar a la competició i Iker Clemente amb quatre punts ocupa la primera posició. Le segueixen els jugadors locals, Mario Fernández, Laura Tornay i Cristian Guzmán amb tres punts.

Resten dues rondes perquè finalitzi el torneig. El dissabte 3 de desembre es disputarà l'última jornada i el diumenge 4 al matí es farà els actes de cloenda i el lliurament de premis.