En marxa el projecte de suport professional a joves sense formació

L'Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei de Promoció Econòmica, posarà en marxa el projecte 'Suport a la construcció personal i professional de joves sense formació'.

El projecte s'adreça a joves d'entre 16 i 30 anys, sense estudis reglats finalitzats i que es trobin en situació d'atur o precarietat laboral. La iniciativa està cofinançada pel Pla Metropolità de suport a la cohesió social, l'economia de proximitat i la coproducció de serveis de l'Àrea metropolitana de Barcelona i té l'objectiu de pal·liar els efectes que ha tingut la COVID19 sobre l'atur juvenil i, especialment, sobre les persones joves amb poca o cap formació.

El projecte podrà acollir a 15 joves amb la intenció de construir un itinerari professional personalitzat per a cada un d'ells. El projecte inclou les següents accions:

  • Formació en Auxiliar de jardineria 
  • Orientació laboral
  • Accions grupals de treball de competències clau
  • Acompanyament laboral
  • Seguiment post-inserció

Les persones interessades hauran d'adreçar-se al Servei de Promoció Econòmica, a la Masia Serraperera (avinguda de Roma s/n) per omplir la sol·licitud en horari de 8.00 a 15.00 hores o bé trucar al 93 594 70 50.