La Trobada de Tambors sacseja la ciutat

La Trobada de Tambors que organitza la Casa d'Aragó de Cerdanyola arribava aquest diumenge, 15 de maig, a la quinzena edició. Bombos i tambors ressonaven per tota la ciutat en un dels epílegs de la Festa Major del Roser de Maig.

El president de la Casa d'Aragó de Cerdanyola, José Aguayos, destacava que aquest diumenge era un dia d'alegria, de gaudir, després d'un parèntesi de tres anys"molt durs a causa de la pandèmia, mentre Alberto Herrero, alcalde de Calanda, convidava a visitar aquest municipi aragonès, símbol d'aquesta tradició., i el representant del govern d'Aragó Luis Estaun explicava que la meitat de les cases d'Aragó repartides pel món estan a Catalunya i destacava que la celebració d'una qunzena edició de la trobada de tambors demostra que és una tradició ja arrelada a Cerdanyola.

Per la seva banda, l'alcalde de la nostra ciutat, Carlos Cordón, es congratula que "comenci a veure's la llum" d'una pandèmia que tant cost ha tingut per a la nostra societat i destacava l'esforç de la Casa d'Aragó per mantenir les seves tradicions en una ciutat que "és casa seva avui i sempre".

Vídeo realitzat durant la Trobada de Tambors 2022 per Cerdanyola.info

Vídeo realitzat en base a les fotografies de Nuria Puentes