Tirada amb arc solidària a Cerdanyola del Vallès

El club local organitzarà una jornada de portes obertes i una tirada solidària amb motiu de la Marató de TV3. L'entitat de Cerdanyola col·labora un any més amb la jornada solidària del canal autonòmic de televisió que enguany recaptarà diners per les malalties cardiovasculars.

El Club d'Arquers de Cerdanyola (CACV) organitza la tirada solidària amb motiu de la Marató de TV3. El diumenge 4 de desembre es durà a terme a les instal·lacions del club a la Zona Esportiva Municipal de Montflorit. El dissabte 3 al club local organitza una jornada de portes obertes.

El Club d'Arquers de Cerdanyola col·labora amb la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties cardiovasculars, amb una tirada solidària. Tothom que ho desitgi podrà participar-hi el diumenge 4 de desembre a partir de les 09:00 hores del matí. L'aportació mínima serà de cinc €.

Un dia abans, el dissabte dia 3 de desembre d'enguany, de 10:00 a 14:00 hores, es durà a terme una jornada de portes obertes per a tothom que vulgui i gaudir del tir amb arc i al mateix temps podrà fer una petita aportació econòmica de caràcter voluntari.