Torna la Marxerola

En aquesta setena edició,  la Marxerola tindrà dues modalitats: la Caminada Popular i una Marxa Nòrdica. El CEM Cerdanyola ha dissenyat un circuit de 20 kms amb un desnivell de 483 metres.

El dissabte 14 de maig es durà a terme una nova edició de la Marxerola, la caminada popular a través de la serra de Collserola. La sortida i l'arribada serà al Parc del Turonet on es farà la identificació dels participants i la botifarrada final. Aquest any només hi haurà dos avituallaments, el primer a mitja cursa (10 km) i el segon al final de la prova.

Aquest any s'ha dissenyat un recorregut per Collserola molt atractiu. Té una longitud de 20 quilòmetres i un desnivell d'uns 450 metres. Com cada any l'organització, el Club d'Esports de Muntanya Cerdanyola (CEM Cerdanyola) us recomana que porteu aigua, tassa o recipient per beure, alguna cosa per menjar si voleu, crema solar, gorra i roba i calçat còmode. Els 20 quilòmetres es poden fer en 4 hores a un ritme normal. Així i tot, no hi haurà limitació per al temps d'arribada.

La novetat d'enguany serà que la Marxerola tindrà dues modalitats: la Marxa Nòrdica i la Caminada Popular. La primera sortida serà les 09:00 hores del matí i la segona a les 09.15 hores. Hi haurà servei mèdic i de control durant tota la caminada i un lloc d'evacuació per si alguna persona no pot completar-la.

Les inscripcions són obertes per a tothom, socis i no socis, les inscripcions es tancaran el dia 12 de maig, el preu serà de 17 €.