Tres judokes de Cerdanyola participen en la Copa d'Espanya

El dissabte 19 es va dur a terme la Copa d'Espanya de judo per a cadets. Una categoria on participen judokes fins als disset anys. Els tres representants locals tenen quinze anys i són cadets de primer any.

Elena Enríquez i Ainara Rodríguez van perdre el primer combat que van disputar i ja no van poder entrar en la repesca per competir per les medalles. Totes dues competeixen en el pes de menys de 57 kg.

Per la seva banda, Tony Mendoza va guanyar el primer combat i va caure en el segon. Aquesta victòria li va classificar per disputar la fase de repesca. En la repesca també va guanyar el primer combat i va caure en el segon. Per tant, es va quedar sense possibilitats de lluitar per les medalles. Cal dir que Mendoza competeix en el pes de menys de 50 kg i el seu pes és de 43, un hàndicap que li minva les possibilitats davant de rivals de més pes.

Tot i que els resultats no són els desitjables, l'experiència acumulada en competicions d'aquestes característiques ajuden a la seva millora i facilita l'aprenentatge de cara a futurs esdeveniments d’aquesta mena.