Bon inici, mal final

10 d'octubre de 2022 a les 8:58

El CBF Cerdanyola cau en la seva estrena lliguera a Guiera per 52-74 davant el NBF Castelló després de que les verdes anessin guanyant de sis punts al descans i lluitant a cos a cos amb un dels rivals forts de la categoria. La nota negativa del partit va ser la lesió de Carla Pérez al segon quart.

La nota negativa del partit va ser la lesió de
Carla Pérez al segon quart.

En el dia de la presentació de la temporada del CBF Cerdanyola, les verdes debutaven a casa en Lliga Femenina 2 contra el NBF Castelló a la recerca de la segona victòria de la present campanya després de vèncer la setmana passada a Pamplona.

L'inici del partit va ser dominat clarament per les locals, que amb un primer parcial de 6-0 van sorprendre a les rivals i van fer esclatar d'alegria a un Guiera ple de gom a gom als primers 3 minuts. Tot i això, les blanc-i-negres no van abaixar els braços i gràcies a
Artemis Barbosa, la màxima anotadora del matx, van estrènyer de nou les coses a l'equador del primer quart (6-5).

Però les de
Pili Bilbao estaven en estat de gràcia, sobretot des de la línia de 3 punts, i això els va permetre acabar els primers 10 minuts de joc amb victòria parcial per 22-15.

Al segon quart, les castellonenques van sortir amb una marxa més i van aconseguir estrènyer més el marcador en els primers 2 minuts de joc (22-19), però les verdes no li perdien la cara al partit i van continuar amb el bon joc en atac i l'encert des de sota l'anella, mantenint així a ratlla a les seves rivals i, fins i tot, van fer un triple sobre la botzina per ampliar més la distància al descans (38-32). La nota negativa va ser la lesió de
Carla Pérez, que per un cop rebut ja no tornaria a jugar en tot l'encontre.

A la represa, la truita es va girar completament. Les locals van baixar la seva efectivitat anotadora i es van mostrar molt erràtiques en el tir exterior i, sobretot, des de la zona. Qui va començar a endollar-se va ser el Castelló, sobretot Artemís Barbosa, que va ser un autèntic mal de cap per les jugadores vallesanes. Un parcial de 6-26 va ser letal pel Cerdanyola, que va encarar l'últim quart perdent de 14 (44-58).

CBF Cerdanyola (52): Carla Pérez (0), Ruth Allison (7), Claudia Baraut (5), Eva Garcia (5), Eva Almasque (13), Lara Fernández (2), Laia Espin (5), Iona Garcia (9), Clara Díaz (2), Laura Soria (4).

NBF Castelló (74): Artemis Barbosa (21), Marta Sancho (3), Clara Cáceres (7), Laura Campos (16), Ana Pérez (0), Aina Martín (12), Yaiza Lázaro (4), Luz de Giacomo (0), Lourdes Ruiz de la Hermosa (4), Sabina Carli (5), Llum Hueso (2).

Parcials: 22-15 // 38-32 // 44-58 // 52-74.