Cop sobre la taula a Guiera (5-3)

6 de novembre de 2022 a les 11:54

Els de Santi Lara refermen la seva condició de líder de la categoria imposant-se al Covisa Manresa, un altre dels aspirants al títol, en un partit de molta tensió. Sergi Amores tornava de la seva lesió sent decisiu amb un espectacular hattrick.

Sesperava un partit de molts gols a Guiera, ja que en les anteriors 10 vegades que s'havien enfrontat Cerdanyola i Manresa mitjanaven 9,6 gols per partit. I des del començament es feia notar el potencial ofensiu d'ambdós equips. El verd-i-blancs s'avançaven amb un gol d'Amores, que tornava de lesió després de dues jornades sense jugar (1-0). I poc després, Dani Alonso també confirmava el seu gran estat de forma amb el 2-0. No podia començar millor pels interessos de Santi Lara, però el Covisa Manresa avisava arribant amb perill a la porteria de Ramon. Carles Ambrós retallava distàncies (2-1), i el partit d'anava escalfant. Amores, Noguera i el mateix Ambrós veien les amonestacions per accions dures i començaven algunes picabaralles personals al parquet. Amores feia el 3-1 amb un xut llunyà amb la seva cama menys bona, però Terri reaccionava segons després amb el 3-2, resultat amb el qual s'arribava al descans.

En els minuts finals de la primera part, embogia el partit, i semblava que podia ser un partit a cara o creu, malgrat que el Cerdanyola estava un pas per davant dels del Bages. A la represa, els de Lara controlaven millor el partit amb més possessions llargues i arribades constants. De fet, Amores posava el 4-2 només començar. La tensió del partit anava a més, i Noguera veia la segona groga. Héctor Albadalejo aprofitava la superioritat per fer el 5-2 a falta de 10 minuts. El Covisa Manresa ho intentava sense èxit amb el porter jugador, i a més veia com Terri també era expulsat amb vermella directa per una protesta als àrbitres, amb empenta inclosa. El Cerdanyola, lluny d'aprofitar aquesta nova superioritat, rebia el 5-3 a falta de 2 minuts, però els visitants no tindrien més oportunitats per apropar-se encara més al marcador.

Nova victòria, i ja són 4 de 4 a Guiera, en un inici de temporada espectacular dels de Lara que sumen 19 punts de 24 possibles, i són líders per tercera jornada consecutiva, malgrat les baixes de l'equip.

FITXA DEL PARTIT:

Cerdanyola FC (5): Ramon (P), Bernat, Héctor (1), Bussi i Jan - cinc inicial - Adri (P), Dani (1), Josep, Igor, Amores (3) i Javi (C).

Covisa Manresa (3): Cella (P), Íker, Manu (1), Terri (1) i Ambrós (1) - cinc inicial - Ivan Silva (P), Lavado, Santa, Noguera, Asís, Aarón i Aleix Pérez.

Gols: 1-0 Amores (5'), 2-0 Dani (6'), 2-1 Ambrós (14'), 3-1 Amores (18'), 3-2 Terri (19'); 4-2 Amores (21'), 5-2 Héctor (29'), 5-3 Manu (38').

Expulsions: Noguera (29') i Terri (38').