Cruel final del Cerdanyola a Coruña

26 de novembre de 2022 a les 20:36

El Cerdanyola CH cau en els instants finals contra el CAA Dominicos de la Corunya (5-3) en la sisena jornada de l'OK Liga Plata Grup Nord. Els verdiblancs van estar per davant en el marcador durant gran part de l'enfrontament però caurien en els minuts finals.

El Cerdanyola CH no va poder aconseguir puntuar finalment a domicili contra el Club Antiguos Alumnos Dominicos de la Coruña (5-3). Els verd-i-blancs van estar per davant en el marcador durant gran part de l'enfrontament però caurien per accions a bola parada en els minuts finals.

Començaria manant el conjunt verd-i-blanc en els primers minuts de joc amb un gol d'Ignasi López, aprofitant una gran jugada per banda esquerra per fer el 0 a 1 en el marcador. La resposta local seria immediata, en el servei des del mig de la pista, Javier Añón amb un xut llunyà des del mig del camp superava la porteria de 'Ninu' Pérez per tornar a igualar el partit.

El Cerdanyola continuaria buscant la porteria rival en un partit amb moltes ocasions per tots dos equips. Erik Gual rematava una bola dins l'àrea rival per tornar a avançar als vallesans en el partit. Jacobo Copa, fill de l'entrenador del Deportivo Liceo Juan Copa, marcava en una gran jugada individual per tornar a igualar el partit a dos gols.
A punt de marcar al descans amb empat, una gran jugada de Víctor Bonilla en camp rival, brindava una bola al segon pal perquè David Martínez fes el tercer gol cerdanyolenc i donar avantatge per la mínima dels visitants. En la represa, el Dominicos agafaria el pes del partit i de les ocasions de perill. 'Ninu' Pérez, en una gran actuació sota pals, desviaria gran part de les arribades dels locals per mantenir l'avantatge favorable al Cerdanyola en el duel. Arribant a la recta final, Marcos Vaamonde faria de nou l'empat a tres aprofitant una bola morta en àrea cerdanyolenca.

Erik Gual fallaria des de la falta directa en la desena falta favorable als visitants. La resposta local des del punt de penal no perdonaria Javier Añón que posava per davant per primera vegada en el partit als locals amb el 4 a 3. En els segons finals, una targeta blava sobre Erik Gual, significaria llançament de directa pel Dominicos que transformava de nou Añón per fer el 5 a 3 definitiu en el partit.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH continua desè amb 3 punts en sis jornades. El CAA Dominicos escala a la sisena posició de l'OK Liga Plata Grup Nord amb 8 punts.
En el pròxim partit, els vallesans rebran al CH Olot a Can Xarau en la setena jornada de lliga, previst el 3 de desembre a les 20:30.

Fitxa del partit:

CAA Dominicos: Martín Barros (P), Marcos Vaamonde, Iñigo Varela, Javier Añón, Miguel Lopez, Manuel Fernández, Martín Ernesto Payero, Bruno Saavedra, Jacobo Copa i Pablo de Ron (P).

Cerdanyola CH: ‘Ninu’ Pérez (P), Víctor Bonilla, Erik Gual, David Martínez, Ignasi López, Pere Urpí, Arnau Gangonells, Marc Ramírez, David Ramírez i Marc Costa (P).

Gols: 0-1, Ignasi López (5’); 1-1, Javier Añón (5’); 1-2, Erik Gual (7’); 2-2, Jacobo Copa (13’); 2-3, David Martínez (25’); 3-3, Marcos Vaamonde (37’); 4-3, Javier Añón (46’); 5-3, Javier Añón (50’).

Àrbitre: Álvaro de la Hera i David González.