Derrota a la Bòbila contra l’Igualada Foto: cerdanyolafc instagram

Derrota a la Bòbila contra l’Igualada

6 de març de 2023 a les 14:30

El Cerdanyola FC encaixa la segona derrota de la fase d’ascens contra l’Igualada CF per 2-5 en un partit on les verdes van començar guanyant, però es van veure superades per un rival més efectiu en atac i que va saber gestionar el fet de jugar amb una menys durant 25 minuts.

El Cerdanyola FC s’estrenava com a local en la fase d’ascens rebent a un dels favorits per pujar a Primera Nacional com és l’Igualada. El conjunt de l’Anoia va acabar primer en la fase regular i en la jornada inaugural de la nova fase va vèncer per 2-1 a La Roca. A més, també suposava el retorn d’un vell conegut cerdanyolenc com és Víctor Torrijos, qui fou entrenador del Cerdanyola FC entre les temporades 2015/2016 i 2016/2017. Per la seva banda, les verdes buscaven refer-se de la derrota in extremis de la setmana passada a Sant Cugat, on van perdre per 5-4 en el temps afegit.

El partit va començar amb bones notícies per les verdes, ja que en el minut 14 van tenir un penal a favor degut a una caiguda dins l’àrea d’Adriana Quer després de rebre una entrada per darrere de Míriam Bueno. Nuria Ortega no va fallar des dels 11 metres i va suposar l’1-0 en el marcador. Eren bons moments per les locals, ja que es mantenien sòlides en defensa i van seguir tenint ocasions per fer el 2-0, com per exemple una centrada enverinada de Mariam Sarhani al minut 27 que va obligar a Eric Pérez a treure una bona mà. I quan millor estaven les vallesanes, va arribar l’empat al minut 30, obra de Peque després d’una errada defensiva del Cerdanyola, que li va permetre a la davantera igualadina marcar pràcticament a plaer l’1-1. Quatre minuts més tard, les de l’Anoia van capgirar la truita amb un gol de Mar Serracanta, aprofitant una centrada al segon pal i, un cop es va treure de sobre a Eybis Medina, va afusellar a Eileen Garcia. Tot i l’1-2, les locals no van llençar la tovallola, ja que acte seguit Nuria Ortega va tenir el 2-2 a la sortida d’un còrner, però la defensa visitant va treure la pilota sobre la mateixa linia de gol. Amb l’1-2 es va arribar al descans.

A la represa, l’Igualada va assestar dos cops durs per matar pràcticament el partit. Amb les verdes desbocades en atac, dues contres blanc-i-blaves als minuts 53 i 59 els va aprofitar Peque per marcar el seu hat-trick particular i situar l’1-4 en el marcador. No obstant això, va haver un raig d’esperança quan al minut 65 el conjunt de Víctor Torrijos es va quedar amb una menys després de l’expulsió de Míriam Bueno i, un minut després, Adriana Quer va marcar el 2-4 rematant de cap una centrada al segon pal de Mònica Brañas. Al minut 69, Mireia Casacuberta va tenir el 3-4 en les seves botes, però el seu xut llunyà va fregar el travesser. Paradoxalment, el fet de jugar amb una més no li va donar avantatge a les vallesanes en el tram final del partit, ja que no van ser capaces de generar més perill a la porteria rival. En el temps afegit i quan més desplegades en atac estaven les verdes, les visitants van fer el definitiu 2-5 mitjançant una contra que va aprofitar Laura Marcet per batre amb facilitat a Eileen.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC manté els 33 punts de la fase regular i es queda amb un coeficient de 1,65, ocupant la setena posició. La propera setmana visitarà un renovat Olímpic de Terrassa per jugar contra el Terrassa FC, equip que té per sota a la taula amb 29 punts i un 1,6 de coeficient. Si no hi ha canvis, serà dissabte a dos quarts de vuit de la tarda.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC (2): Eileen Garcia; Mariam Sarhani, Claudia Lázaro, Andrea Blázquez, Andrea Bárbero, Eybis Medina; Mònica Brañas, Nuria Ortega, Adriana Quer, Mireia Cascuberta (Andrea Granados 75’); Desirée Zambrano.

Igualada CF (5): Eric Pérez; Júlia Tomàs, Maria Florentín, Miriam Bueno, Laura Ribas (Maria Poncelas 62’); Jana Marimon, Laura Marcet, Gina Serra; Mar Serracanta, Mar López, Peke.

Gols: 1-0 Nuria Ortega (p.) (14’), 1-1 Peke (30’), 1-2 Mar Serracanta (34’), 1-3 Peke (53’), 1-4 Peke (59’), 2-4 Adriana Quer (66’), 2-5 Laura Marcet (90+4).

Amonestacions: Andrea Bárbero (69’) pel Cerdanyola FC i Miriam Bueno (13’ i 65’), Peke (56’) i Júlia Tomàs (61’) per l’Igualada CF