Derrota amb comptes pendents

3 de maig de 2022 a les 10:00

El Cerdanyola cau en el seu últim partit de lliga a casa davant el Futsal Mataró (3-5) recent campió de la competició, en un partit de molta intensitat que recordava als vuitens de copa jugats fa un parell de setmanes.

El Mataró es plantava a Guiera sense jugar-se res, ja que la darrera jornada es proclamava campió matemàticament a falta de dues jornades. Però malgrat semblar un partit sense gaire història, els maresmencs tenien encara recent la ferida de l'eliminació a la Copa Catalunya que van patir a Guiera. Així doncs, des del primer minut el partit es carregava de faltes i de targetes. Els de Santi Lara s'avançaven amb dos gols matiners: primer Albadalejo i després Bernat, posaven un contundent 2-0. Les ocasions s'alternaven a Guiera i Mataró posava el 2-1 amb un sorprenent gol d'Amar, porter visitant, que superava a Adrian Hurtado per dalt. Reaccionava ràpidament el Cerdanyola amb porter jugador i Dani Alonso posava el 3-1 en el marcador.  Superioritat verd-i-blanca fins que en una acció polèmica, el campió feia el 3-2 amb un gol de Pano amb falta prèvia sobre Bussi a l'àrea verda. Pipa empatava el partit a poc pel descans amb el 3-3.

A la segona part el partit continuava boig, i la tensió encara pujava més. Els àrbitres no acabaven de controlar la situació, i en una nova acció polèmica i clau en el partit. El Mataró de porter jugador perdia una pilota, i Bussi volia servir ràpidament per sorprendre el rival, però Tolrà impedia aquest servei de banda i Bussi atropellava el jugador maresmenc, fent-lo caure a ell i a l'entrenador visitant, Sito Rivera, que queia a terra i quedava uns minuts estabornit sobre el parquet. La banqueta visitant saltava sencera a demanar més que explicacions a Bussi, i la picabaralla acabava amb 5 expulsions: 3 per part del Mataró (dos jugadors, Tolrà i Elías, i un membre del staff tècnic) i 2 del Cerdanyola (Bussi i el delegat local). D'aquesta acció, malgrat tot, va sortir beneficiat l'equip del Maresme que quedava amb superioritat a pista, cosa que sorprenia a la plantilla del Cerdanyola. Amb la superioritat el Mataró feia el 3-4 amb un altre gol de Pano. Els locals buscaven l'empat de porter jugador fins a la darrera jugada, també polèmica, ja que Amores buscava filtrar una passada que tocava a les mans d'un jugador visitant, cosa que hagués significat un doble penal pels verds, però el refús acabava en peus de Pano que sentenciava amb el 3-5 final.

Primera derrota en 13 partits del Cerdanyola, en dos mesos i mig, que s'escapava per detalls i amb molta polèmica arbitral, en un partit de molta tensió a Guiera. D'aquesta manera, els de Lara ja no opten a classificar-se per la Copa del Rei, i s'hauran de conformar per mantenir la sisena posició en l'última jornada.

Fitxa del partit:

Cerdanyola FC (3): Adri (P), Héctor (1), Bussi, Amores i Bernat (1) - cinc inicial - Larios (P), Aran (P), Dani (C)(1), Josep i Aguilar.

Futsal Mataró (5): Amar (P)(1), Pano (3), Llibert, Pipa (1) i Tolrà - cinc inicial - Peralta, Elías, Joel, Carlos i Alagi.

Gols: 1-0 Héctor (3'), 2-0 Bernat (5'), 2-1 Amar (7'), 3-1 Dani (10'), 3-2 Pano (14'), 3-3 Pipa (17'); 3-4 Pano (27'), 3-5 Pano (40').