Derrota contra el Lloret per tancar la temporada CH Lloret - Cerdanyola CH (Cerdanyola Club d'Hoquei)

Derrota contra el Lloret per tancar la temporada

4 de maig de 2023 a les 10:22

L'equip verd-i-blanc finalitza la temporada amb derrota a la pista del CH Lloret (6-1). Tot i el mal resultat, el Cerdanyola CH tanca la lliga amb l'objectiu de la permanència assolit jornades enrere.

Després d'assegurar la permanència en la jornada 19 contra el CP Taradell (5-4), el Cerdanyola CH es desplaçava fins a Lloret per tancar l’OK Liga Plata Grup Nord en un duel corresponent a la vint-i-dosena jornada, i última, de la competició. Per aquest partit, ni Cerdanyola ni Lloret s'hi jugaven res, tot i això, més encert tindrien els de la Selva de cara a porteria.

En els primers minuts de joc, el Lloret gaudiria de major domini i generaria més ocasions contra la porteria de Marc Costa, porter suplent que feia el seu debut amb el primer equip. Al minut cinc de joc, Marc Font faria el primer gol per avançar els locals en el marcador. Posteriorment, l'exjugador de la base cerdanyolenca Sergi Rojo, veuria la targeta blava per una dura entrada. En el llançament de falta directa, Víctor Bonilla tindria l'oportunitat de tornar a empatar el partit. Ramon Muñoz estaria més encertat i endevinava les intencions d'un Bonilla que disputava el seu darrer partit amb la samarreta verd-i-blanca. Poc després, Pere Urpí, que també abandonarà el club a final de temporada, marcava un bon gol per tornar a empatar l'enfrontament. A la recta final de la primera part, el conjunt entrenat per Francisco González posaria més intensitat. Pol Auguet, Aleix Pastor i Hugo Laguna farien tres gols en dos minuts per trencar el partit i marxar al descans amb un avantatge de 4 gols a 1.

Després del descans, a la segona part, l'equip dirigit per Andi Colaianni buscaria col·locar-se en la lluita per l'enfrontament, però la falta d'efectivitat tornaria a condemnar als cerdanyolencs. Hugo Laguna novament anotava per fer el cinquè gol local i Pol Auguet col·locaria el sisè per deixar el duel sentenciat. D’aquesta manera, el Cerdanyola CH acomiada la temporada amb 26 punts a l’OK Liga Plata Nord. Per la seva banda, el CH Lloret tanca el curs en cinquena posició amb 38 punts.

Fitxa del partit:

CH Lloret: Ramon Muñoz (P), Marc Font, Aleix Pastor (c), Pol Auguet, Hugo Laguna; Xavier Pérez, Sergi Rojo, Pau Castells, Albert Ramos i Jordi Pinsach (P).

Cerdanyola CH: Marc Costa (P), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (c), Marc Ramírez; Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, Pere Urpí, David Ramírez i Gerard ‘Ninu’ Pérez (P).

Gols: 1-0, Marc Font (5’); 1-1, Pere Urpí (14’); 2-1, Pol Auguet (17’); 3-1, Aleix Pastor (17’); 4-1, Hugo Laguna (19’); 5-1, Hugo Laguna (30’); 6-1, Pol Auguet (38’).

Àrbitre: Oriol Escobar i Jordi Mateu.