Derrota contra el Manlleu a Can Xarau

9 de febrer de 2022 a les 14:12

El conjunt verd-i-blanc es va veure superat a casa en un partit on la fortuna no li va somriure a les noies que dirigeix Dani Setién (2-6). Les de Cerdanyola finalitzen la primera volta com a cinquenes classificades amb 25 punts. La setmana vinent disputaran doble partit d'OK Liga a Can Xarau, el dissabte contra el Mataró i el diumenge el partit avançat de la setzena jornada davant el CP Las Rozas de Madrid.

El Cerdanyola CH va perdre a Can Xarau contra el CP Manlleu en un enfrontament molt intens entre tots dos conjunts. El partit, corresponent a la dotzena jornada d'OK Lliga Femenina, havia estat ajornat després de detectar diversos casos de covid en l'equip vallesà. El Cerdanyola, com a cinquè classificat, rebia el segon de la lliga, un equip que només havia perdut un partit en la competició.

Pel que fa al partit, el Manlleu entraria millor en l'inici i començava avançant-se en el minut tres després que Mariona Surós no aconseguís rebutjar una bola en una sèrie de rebots després d'un llançament tou del Manlleu, que amb molta mala sort s'acabava colant a l'interior de la porteria del Cerdanyola. Pocs minuts després, una jugada individual d'Anna Casaramona seria decisiva per col·locar el 0 a 2 en contra a Can Xarau en un inici de partit on el Manlleu va ser superior.

Tot i això, Anna Casaramona rebria més tard la targeta blava per una dura entrada. Gemma Solé, des del punt de directa, anotava el primer del Cerdanyola per igualar l'enfrontament. Amb el partit molt més equilibrat en el tram final de primera part, arribaria un nou gol del Cerdanyola en un gran remat fort de primeres d'Adriana Gutiérrez que posava l'empat a 2 en l'electrònic. A falta de segons per acabar el primer període, un rebot a l'àrea del Cerdanyola que acabaria entrant després de tocar en Adriana Gutiérrez, en pròpia, tornaria a avançar el conjunt quadribarrat.

En la segona meitat el Cerdanyola buscaria tornar a igualar el duel per mitjà de la falta directa després que Elisabet Gurri rebés targeta blava. Gemma Solé, però, aquesta vegada no tindria la mateixa fortuna i errava el llançament contra la porteria d'una molt encertada Anna Ferrer durant tota la segona part.

Amb el pas dels minuts el Cerdanyola ho continuaria intentant, però sense sort en atac. Joana Comas tornava a ampliar distàncies pel Manlleu. Quan faltaven 10 minuts pel final, amb el conjunt osonenc bolcat, María Díez seria l'autora del cinquè per sentenciar el partit. Ja a escassos segons, Elisabet Gurri posava el 2 a 6 definitiu a Can Xarau, en un partit intens entre tots dos equips, on la fortuna no va somriure a favor del Cerdanyola.

Amb aquest resultat el Cerdanyola tanca la primera volta com a cinquè classificat amb 25 punts, 8 victòries, 1 empat i 3 derrotes. El CP Manlleu, per la seva banda, és el líder de la lliga empatat a 33 punts amb el Vila-Sana, amb 11 victòries, i una sola derrota.

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Maria Figuerola, Joana Xicota, Gemma Solé, Adriana Gutiérrez, Laia Pera, Natalia Crespo, Abril Batlle, Carla Castro i Carla Batlle (P).

CP Manlleu: Anna Ferrer (P), Joana Comas, Anna Casaramona, Elisabet Gurri, María Díez, Nara López, Ona Castellví, Anna Bullo, Maria Anglada, Abril Alonso (P).

Gols: 0-1, Mariona Surós p.p. (3’); 0-2, Anna Casaramona (5’); 1-2, Gemma Solé (17’); 2-2, Adriana Gutiérrez (22’); 2-3, Adriana Gutiérrez p.p. (25’); 2-4, Joana Comas (35’); 2-5, María Diez (40’); 2-6, Elisabet Gurri (48’).

Àrbitre: Albert León