Derrota davant el  Palautordera

Derrota davant el Palautordera

15 de febrer de 2022 a les 11:20

El Cerdanyola FC femení cau derrotat a la seva visita al camp del líder (3-1). Les jugadores dirigides per Toni Pascual van avançar-se amb un gol de Núria Ortega al minut 3, però les locals van empatar abans del descans i a la represa van acabar d’imposar-se.

El Cerdanyola FC visitava aquest diumenge al CF Palautordera a la dinovena jornada de la Preferent Femenina.

El tram inicial del duel no va poder ser millor per part del conjunt verd. Al minut 3, Núria Ortega aprofitava un error en la sortida de la portera Aura Cerrato i anotava el primer gol de la tarda (0-1). La capitana va ser molt intel·ligent al no donar per perduda una passada en llarg des del mig del camp i a plaer enviava l’esfèric al fons de la xarxa. El Palautordera va reaccionar al gol amb una pressió molt altra sobre les defensores del Cerdanyola. Aquestes tractaven de buscar constantment l’esquena de les defenses grogues amb pilotades llarges perquè Mariam Sarhani, Mònica Brañas o Núria Ortega poguessin quedar-se mà a mà amb la portera rival. Mica en mica, el cuadre local agafava més protagonisme al joc i generava més perill. Però una enorme Lucía Hernández va mantenir la seva porteria a zero amb diferents aturades de mèrit. Després de dos pals de les locals va arribar l’empat. Una bona jugada col·lectiva de l'equip de Carlos Segura, va finalitzar amb el gol de Meritxell Clupes al minut 39.  Als darrers minuts de la primera meitat no va succeir res destacat i el partit va arribar amb un 1 a 1 al marcador.

A l’inici de la segona part, la pilota va estar molt poca estona en joc. Les jugadores dels dos equips no volien arriscar-se i amb qualsevol dubte llençaven la bola fora o a l’altre punta del camp. Toni Pascual va decidir substituir a Júlia Llanet per Andrea Granados i va canviar el sistema de 4-3-3 per un 4-2-3-1. Granados es col·locava a la punta d’atac i Núria Ortega com a mitjapunta. Mariam Sarhani va gaudir d’una clara ocasió per la banda dreta que va acabar amb una aturada de Aura Cerrato. A la primera oportunitat del Palautordera a la segona meitat, va arribar el 2-1. Lidia Molina, que va fer un hat-trick al partit d’anada a La Bóbila, va marcar el segon gol de les locals al minut 52. Aquest fet va ser un got d’aigua freda per les futbolistes cerdanyolences. Amb el 2 a 1 a l’electrònic, el Palautordera es va fer amb el domini del partit i va anar en busca de la sentència. A falta d’un quart d’hora del final del partit, Rut Cervera va arriba a una passada en profunditat i va fer el definitiu 3 a 1. Als darrers minuts, les locals van tractar d’anestesiar el matx amb llargues possessions defensives de costat a costat, i així va finalitzar el partit.

Amb aquesta derrota, les de Toni Pascual son sisenes amb 24 punts. Les verdes rebran a la propera jornada a l’UE Porqueres.

CF Palautordera (3): Aura Cerrato; Adaia del Castillo, Meritxell Clupes, Carla Atienza (Paula Reales), Anna Clos, Lidia Molina, Carola Busquets, Laura Verde, Rut Cervera (Jana Nuevo), Anna Otero i Ania Antunez (Ona Juan). Entrenador: Carlos Segura.

Cerdanyola FC (1): Lucía Hernández; Eybis Medina, Núria Rivas, Andrea Blazquez, Andrea Barbero; Itziar López, Júlia Llanet (Andrea Granados), Claudia Lázaro; Mariam Sarhani, Núria Ortega i Mònica Brañas. Entrenador: Toni Pascual.

Gols: 0-1 Núria Ortega (3’), 1-1 Meritxell Clupes (39’), 2-1 Lidia Molina (52’) i 3-1 Rut Cervera (77’).

Amonestacions: Carlos Segura (doble groga i expulsió) (64’) (64’), pel CF Palautordera. Núria Ortega (55’), pel Cerdanyola FC.

Camp: Camp Municipal de Font Martina.