Derrota del Cerdanyola a casa contra el líder

11 d'abril de 2022 a les 10:43

El Cerdanyola va caure a Can Xarau contra l'Igualada B (2-4) en el darrer partit de la Segona Fase de Nacional Catalana. Els d'Andi Colaianni passen com a quarts classificats al play-off d'ascens, després de la victòria del FC Barcelona C (0-1) contra el Geieg.

Derrota del Cerdanyola contra l'Igualada B en la vuitena i última jornada de la Segona Fase de Nacional Catalana. El conjunt dirigit per Andi Colaianni rebia el primer classificat, invicte durant tota la temporada en lliga. El Cerdanyola arribava per aquest partit com a tercer amb 21 punts.

L'equip verd-i-blanc entraria molt millor en el partit, amb ocasions de perill contra la porteria que defensava Guillem Torrents. Poc després, una bona jugada del conjunt de Colaianni  que culminava Víctor Bonilla amb un bon remat a l'escaire de la porteria, servia per col·locar el primer del partit.

Els locals continuarien dominant amb ocasions de perill, tot i això, el marcador seguiria amb avantatge per la mínima fins al minut quinze de partit, quan Albert Puig àrbitre de l’encontre, assenyalava un penal a favor de l'Igualada B. Nil Cervera no perdonava superant la porteria de 'Ninu' Pérez amb un fort xut per tornar a posar l'empat al marcador. A escassos segons del descans, Gerard Riba feia el segon de l'Igualada B per avançar-se en el partit.

Al segon temps, el Cerdanyola entraria amb més inèrcia que el rival. Mostra d'això, en un bon contraatac dels locals, Arnau Gangonells anotava el segon en connectar una gran passada d'Ignasi López amb un gran xut de pala. Tot i això, la reacció dels visitants no es faria esperar i, quatre minuts més tard, tornaven a posar-se per davant obra de Marc Prat. La bona defensa dels visitants frustrarien les arribades del Cerdanyola, que continuava lluitant per igualar el duel.

Amb les deu faltes de l'Igualada B, els verd-i-blancs desaprofitaria l'ocasió de tornar a posar l'empat des de la falta directa, fallant en aquest cas Arnau Gangonells. La resposta dels visitants des del penal, amb gol de Nil Cervera a dos minuts pel final, servia per posar el 2 a 4 al marcador i sentenciar un partit molt disputat entre tots dos equips.

Amb aquest resultat l'Igualada B queda líder en solitari del grup 1 amb 30 punts, el Cerdanyola cau una posició i finalitza la Segona Fase com a quart classificat amb 21 punts. Ara, tots dos equips pendents del rival que els hi toqui en els quarts de final pel títol.

Cerdanyola CH (2): Gerard 'Ninu' Pérez (P), David Martínez, Ignasi López, Arnau Gangonells, Marc Ramírez, Víctor Bonilla, David Ramírez, Albert Hernández, Guille de Moya i Marc Serra (P).

Igualada HC B (4): Guillem Torrents (P), Marc Carol, Francesc Rubinat, Marc Prat, Nil Cervera, Pol Marsol, Aleix Marimón, Gerard Riba, Arnau Llanes i Jaume Arnau Marquès (P):

Gols: 1-0, Víctor Bonilla (11'); 1-1, Nil Cervera (15'); 1-2, Gerard Riba (25'); 2-2, Arnau Gangonells (26'); 2-3, Marc Prat (31'); 2-4, Nil Cervera (23').

Àrbitre: Albert Puig