Derrota del Femení a Les Comes

3 d'abril de 2022 a les 16:53

El CBF Cerdanyola no va poder aconseguir la victòria a la seva visita a Les Comes i va caure derrotat davant del CB Igualada per 60 a 53. Les locals van ser mereixedores del triomf, però les verdes van donar guerra fins al darrer segon de joc.

El CBF Cerdanyola visitava el dissabte a la tarda al CB Igualada a un partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase de Copa Catalunya. L’escenari del partit era el Poliesportiu de Les Comes. Una pista en la qual no ha guanyat cap equip a aquest curs. Pili Bilbao va viatjar cap a Igualada amb totes les seves jugadores disponibles.

Els minuts inicials van estar molt igualats. Un triple de Iona García va obrir el matx a la primera jugada (3-0). La resposta de les dirigides per Sergi Alamillo va ser instantània i van col·locar-se per sobre. Cal comentar que aquesta sera la darrera temporada de Sergi Alamillo com entrenador del club de la comarca de l’Anoia. Les blau-i-grogues anaven de menys a més i cada cop agafaven més control de la situació. Per la seva banda, el Cerdanyola es mostrava molt incòmode sobre la pista i això ho reflectia el marcador al final del primer quart (20-12).

Les locals van sortir al segon quart amb la mateixa idea. L’Igualada va generar molts problemes a les visitants amb les seves combinacions de pilota llarguíssimes i la seva pressió asfixiant. Montserrat Pujolreu va ser un dolor de cap per les cerdanyolenques i va demostrar el perque era la màxima anotadora del CB Igualada. Tot i això, les de Pili Bilbao van aconseguir un parcial positiu al segon quart gràcies al seu encert des de la línia de tres (16-20). L’enfrontament va arribar al descans amb un 36-32 favorable a les de Sergi Alamillo.

El Cerdanyola va sortir de vestuaris mostrant una millor versió. Les verdes de cop i volta van fer-se amb el domini del matx i van realitzar un tercer quart molt seriós. Un triple de Ruth Allison i un bàsquet de Iona García als darrers 30 segons van aconseguir que les visitants arribessin als darrers 10 minuts per sobre (44-46).

L’Igualada va millorar a l’ùltim quart. El guió de partit va tornar a ser com el de la primera part i això afavoria al cuadre igualadí. Les locals van ser superiors al llarg del període i van fer-se amb la victòria amb un resultat de 60 a 53.

Amb aquest marcador negatiu, el CBF Cerdanyola baixa a la tercera posició de la segona fase amb 2 victòries i una derrota.

Les cerdanyolenques rebran a Guiera al Cadí Manresa a la propera jornada.

FITXA TÈCNICA:

CB Igualada(60): Carlota Carner(7), Montserrat Pujolreu(19), Judit Lamolla(2), Aldana Gayoso(17) i Ainhoa Pineda(2). Cinc inicial. Marta Blanco(0), Jana Claramunt(0), Laura Vancells(0), Núria Capdevila(0), Meritxell Cuní(9), Ariadna Fontanet(4) i Ainoa Farré(0) Entrenador: Sergi Alamillo.

CBF Cerdanyola(53): Carla Pérez(12), Laia Espin(0), Anna Iglesias(4), Iona García(8) i Ana Alonso(6). Cinc inicial. Ruth Allison(5), Eva González(2), Eva Almasque(3), Lara Fernández(4), Mar Moreno(0), Elena Murcia(7) i Lorena del Moral(2). Entrenador: Pili Bilbao

Parcial: 10’- 20-12 // 20’- 36-32 // 30’- 44-46 // 40’- 60-53.

Arbitres: Didac Artes Escarra(Principal) i Pol Marcet Calders(Auxiliar).

Pista: Poliesportiu de Les Comes (Igualada).