Derrota a la pista dels líders (34-28)

20 de febrer de 2022 a les 17:51

El Sènior Masculí va donar la cara contra l'Handbol Parets, l'equip invicte de Primera Catalana. Després d'anar amb un marcador empatat, i fins i tot per davant en l'electrònic en la major part del partit, els d'Edu Gómez es van veure frenats per una excel·lent actuació del porter rival.

Handbol Cerdanyola i Club Handbol Parets s'enfrontaven en el matx corresponent a la jornada 17 de Primera Catalana. El partit començava amb els locals mostrant el perquè del seu lloc a la taula classificatòria, movent la pilota amb velocitat i sense errar cap llançament a porteria. Els cerdanyolencs, sense haver començat malament, es van veure amb un 8-4 en contra abans d'arribar al minut 10 de joc. Tanmateix, després d'un temps mort del tècnic, els visitants van oferir la seva millor versió a la pista dels líders, ja que el Cerdanyola trobava els forats de la defensa blanc-i-blava i, en conseqüència, l'èxit del gol. Gràcies a això, i també a la suma de la intensitat de la defensa i de l'eficàcia del porter verd, els d'Edu Gómez van anivellar l'encontre. El partit avançava igualat i els dos conjunts se n'anaven cap a vestidors amb el marcador empatat a 19 gols.

A la represa, va seguir la mateixa tònica del segon tram de la primera part, els visitants continuaven aguantant el ritme dels seus rivals i, aquests no acabaven de ser efectius a l'àrea cerdanyolenca. És per aquest motiu que els verds van aconseguir posar-se per davant en l'electrònic en un bon tram de la segona part, però va ser en aquest moment quan va emergir la figura clau del partit, Manuel Romero, el porter paretà que, fins aleshores, va tenir un bon percentatge d'aturades i que els últims 15 minuts del matx ho va aconseguir parar tot. El Parets va aprofitar l'estat de forma del seu jugador sota pals i va remuntar, primer i sentenciar després, obtenint un enganyós resultat de 6 gols d'avantatge.

D'aquesta manera, el Sènior Masculí firma un gran partit a la pista dels primers classificats, però continua immers en la mala ratxa. Els d'Edu Gómez disputaran 2 partits en aquesta setmana entrant, el primer el dijous 24 a les 21:30 h a Martorell (corresponent al partit ajornat de la jornada 13) i el segon al transcendental partit a Guiera el diumenge a les 12:30 h contra el Sant Esteve Sesrovires.