Derrota dolorosa davant el Diocesano

13 d'octubre de 2022 a les 10:05

Els de Toni Carrillo cauen per 1 a 2 davant l'equip de Cáceres, rival directe en la lluita per la permanència, continuen sense guanyar després de les sis jornades que s'han disputat. El diuemenge els de Cerdanyola rebran la visita de la Gimnástica Segoviana al Municipal de Fontentes.

Arribava el Cerdanyola amb molt bones sensacions al partit davant el Diocesano, corresponent al partit endarrerit de la primera jornada de la Segona Federació. Després de l'empat a 1 Estepona, un dels camps més difícils de la categoria, l'equip volia continuar amb la bona dinàmica i aconseguir la primera victòria de la temporada.

Tot i això, Toni Carrillo no ha volgut seguir amb el mateix sistema que tan bé li va anar al darrer partit i ha tornat al seu 4-4-2 de sempre, però la veritat és que l'equip no ha funcionat com a ell li agradaria.

Ha sigut el Diocesano qui ha dominat, pràcticament, durant tota la primera part, ha estat l'equip visitant qui ha portat el pes del partit. Bona mostra d'això és que al cap de 5 minuts els d'Adolfo Senso ja portaven 4 serveis de cantonada a favor. El conjunt de Cáceres ha gaudit de les primeres oportunitats a la primera part, però el pal en una ocasió i Sergio Fernández en una altra, han evitat el primer dels visitants.

Els verds també han gaudit d'alguna ocasió de perill per tal d'obrir la llauna i avançar-se al marcador, sobretot a pilota aturada, això no obstant, el desencert de cara a porteria que estan patint aquest any els de Toni Carrillo a tornar a reflectir-se al partit d'avui.
A la segona part ha estat quan el partit ha embogit. Al minut 47
Pitu Vieira ha fet el primer gol de l'enfrontament després d'un gran xut a l'escaire, on Sergio no ha pogut fer res tot i l'estirada. Tot i que el gol no ha caigut bé al Cerdanyola, els locals han aconseguit aguantar l'empenta del Diocesano, i al minut 60 arribava un penal favorable als de Fontetes, que s'ha encarregat de marcar Max Marcet per fer l'empat a 1.

Ha reaccionat molt bé l'equip de Toni Carrillo i amb l'empat han arribat les ocasions per tots dos equips, en un partit molt intens i emocionant. Però quan millor estava el Cerdanyola ha arribat un cop dur. Al minut 84,
Diego, pràcticament, a la primera pilota que tocava, aconseguia batre a Sergio amb una bona vaselina per fer el definitiu 1-2, que deixa molt tocat el Cerdanyola.

Cerdanyola FC: Sergio; Dani Reina, Dani Martí, Sergi Barjuan, Marc Vicente; Noel (Enric Bernat, m.70), Adam (Padillo, m.46), Gonpi (Chabboura, m.74), Max Marcet; Kuku (Juanan Gallego, m.46), (Júnior, m.89) i Dani Ruiz

CD Diocesano: Cordero; Varona, Armenta, Conesa, Manu; Daniel Sales (Margallo, m.80), Rivera, Pitu Viera (Pliego,m.80), Pablo Guerrero (Sahuquillo, m.88), Makanjuola (Cabellud, m.70); Rayco (Diego, m.80).

Gols: 0-1 (Pitu Viera, m.47) 1-1 (Max Marcet, m.60) 1-2 (Diego, m.84)

Àrbitre: González Rodríguez, Johan (Col·legi de Tenerife). Per part del Cerdanyola han vist targeta Gonpi (m.16) i Dani Martí (m.26). Ha amonestat a Makanjuola (m.90) per part del Diocesano.