Derrota d’un combatiu Cerdanyola contra el Palau

6 de maig de 2022 a les 10:52

El Cerdanyola CH va perdre finalment a quarts de la Copa de la Reina contra el HC Palau de Plegamans (4-2) en un partit molt igualat entre tots dos equips.

Les verd-i-blanques conclouen la seva participació a la Copa de la Reina després de caure contra el recent campió d'Europa, el HC Palau de Plegamans, en el partit inaugural de la competició copera.

El Cerdanyola entraria en l’enfrontament amb gran intensitat, fruit de la falta d'efectivitat del Palau de cara a porteria, les cerdanyolenques gaudirien de numerables ocasions per avançar-se en el marcador durant els primers compassos. Completats els deu minuts de joc, un gran contraatac iniciat per Joana Xicota després de robar una bola en tasques defensives, serviria perquè la mateixa Xicota col·loqués una gran passada per Maria Figuerola, que rematava amb un fort xut per posar primer gol del partit i avançar, així, al Cerdanyola.

Amb el pas dels minuts, l’equip cerdanyolenc continuaria trobant-se còmode en el partit. Tot i el bon moment de les jugadores verd-i-blanques, Aina Florenza en una gran jugada anotaria pel Palau per tornar a posar l'empat al marcador. L'equip dirigit per Andi Colaianni continuaria insistint i veia recompensat de nou el seu esforç amb un gol d'Adriana Gutiérrez, que tornava a posar al Cerdanyola per davant en el marcador.

Tot indicava que el Cerdanyola marxaria al descans amb avantatge en el marcador, una desconnexió en l'últim minut de primera part, però, seria castigada durament pel Palau. A falta d'escassos segons Laura Puigdueta igualava el partit en una errada en la sortida de bola del Cerdanyola. En la següent jugada, un xut de Mariona Colomer des de mig del camp que s’empassaria Surós, servia al Palau per fer el tercer i capgirar el resultat abans del descans.

En la segona part es faria notable la superioritat del Palau. Amb aturades de mèrit de Mariona Surós pel Cerdanyola, un nou error defensiu serviria perquè als deu minuts de segon temps Aina Florenza marqués amb molta facilitat. El Cerdanyola ho intentaria durant tota la segona part, una molt encertada Laura Vicente era finalment determinant en el desenllaç del partit perquè el Cerdanyola no aconseguís l'accés a les semifinals de la Copa de la Reina.

Les jugadores verd-i-blanques van competir de tu a tu contra el vigent campió d'Europa, però finament acaba la seva aventura en aquesta competició a les primeres de canvi. Ara, el conjunt dirigit per Andi Colaianni es centra en la OK Lliga, el pròxim partit serà el 14 de maig a casa contra el Bigues i Riells, i, a falta de tres jornades, buscarà culminar la temporada de la millor manera possible.

Fitxa del partit:

HC Palau de Plegamans: Laura Vicente (P), Berta Busquets, Laura Puigdueta, Aina Florenza, Mariona Colomer, Carla Fontdeglòria, Aimee Blackman, Gisela Vicente, Laia Juan i Anna Salvat (P)

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Joana Xicota, Maria Figuerola, Adriana Gutiérrez, Gemma Solé, Daiana Silva, Laia Pera, Carla Castro, Abril Batlle i Carla Castro (P).

Gols: 0-1, Maria Figuerola (14'); 1-1, Aina Florenza (18'); 1-2, Adriana Gutiérrez (18'); 2-2, Laura Puigdueta (25'); 3-2, Mariona Colomer (25'); 4-2, Aina Florenza (30').

Àrbitre: Tania Pardo i Albert Barba.