Derrota en l'últim partit de lliga a Picassent

9 de maig de 2022 a les 9:35

El Cerdanyola de futbol sala tanca la competició regular en setena posició, igualant la seva millor posició històrica la temporada 16/17 a càrrec de David Herraiz. Els valencians, ja salvats, van proposar un partit molt físic que es van emportar per detalls i per un arbitratge bastant polèmic.

El Cerdanyola de futbol sala tanca la competició regular en setena posició,  igualant la seva millor posició històrica la temporada 16/17 a càrrec de David Herraiz. Els valencians, ja salvats, van proposar un partit molt físic que es van emportar per detalls i per un arbitratge bastant polèmic.

No sortia gaire bé el Cerdanyola a la primera part, i només es jugava l'orgull d'acabar en sisena posició. Per això, els de Lara sortien a guanyar malgrat les baixes però el Picassent també volia dedicar una última victòria a la seva afició en una temporada també històrica pels valencians. Castejón feia el ,1-0 al minut 8, però Amores reaccionava amb el porter jugador empatant el partit poc després. Una primera part on els verd-i-blancs no acabaven de trobar solucions però que arribaven al descans amb l'1-1.

A la segona meitat, sortia millor el Cerdanyola, i feia mal amb el sistema de cinc. Però una segona amonestació de Bernat Batllori molt dubtosa, acabava trencant la dinàmica del partit. Álex feia el 2-1 aprofitant la superioritat, i poc després Luis i Xavi ampliaven el marcador a 4-1 que semblava gairebé irreversible amb totes les baixes que tenia l'equip de Lara. Però els verd-i-blancs no perdien la cara al partit, malgrat el desencert de cara a porta: ocasions molt clares per Amores, Héctor i Aguilar que no acabaven dins per centímetres. No obstant, Aguilar batia, aquest cop sí, a Pillo per l'escaire i Amores feia el 4-3 a 2 minuts pel final encara posant emoció al partit. Pendents del partit de la Barceloneta, no arribaven bones notícies ja que el partit a Barcelona acabava amb 5-6 favorable a Gasifred i els balears pujaven a la sisena plaça. El Cerdanyola necessitava capgirar el resultat en els darrers instants i, malgrat els intents, finalment acabava amb derrota a Picassent i en setena posició final.

Els de Lara, en acabar el partit, ja amb el cap al matx de quarts de final de Copa Catalunya de dilluns a Guiera davant el CN Sabadell. Un partit a cara o creu per arribar a disputar la Final 4 davant l'actual campió d'Europa, el FC Barcelona.

Fitxa del partit:

FS Picassent (4): Pillo (P), Castejón (1), Xavi (1), Luis (1) i Álvaro - cinc inicial - Pepito (P), Paulo, Joan, Álex (C)(1), Juanjo, Guaita i Juli.

Cerdanyola FC (3): Aran (P), Héctor, Bernat, Amores (2) i López - cinc inicial - Adri (P), Larios (P), Aguilar (1), Dani i Josep.

Gols: 1-0 Castejón (8'), 1-1 Amores (12'); 2-1 Álex (24'), 3-1 Luis (31'), 4-1 Xavi (32'), 4-2 Aguilar (36'), 4-3 Amores (38').