Derrota en territori maleït Foto: Gabriel Corominas

Derrota en territori maleït

15 d'octubre de 2023 a les 22:08

El Cerdanyola FC continua amb la mala dinàmica contra el CE Pontenc, a qui no guanya des de la temporada 2018/2019, i perd en terres gironines per 2-1, en un partit on ha sigut superior a la primera part, però que en la segona s'ha desinflat fins al punt de deixar-se remuntar.

Després de les bones sensacions en els últims dos partits de lliga, on va plantar cara al Levante Las Planas "B" i va golejar al Martinenc per 6-3, el Cerdanyola FC visitava un camp trampa com era el Pont Major de Girona, on cada error visitant es paga car.

La primera part va ser un monòleg absolut de les verdes, que van assetjar clarament la porteria local, destacant a Laura Chic, que fins a quatre vegades va posar a prova a Lara Segura. La més clara va ser la del minut 6, quan la davantera verda va tenir un mà a mà amb la portera local que va acabar fregant el pal esquerre. Al minut 12, va arribar l'única ocasió de les gironines en tot el primer temps quan a la sortida d'un córner Ester Puigdevall va enviar fora una rematada al segon pal. A partir de llavors, les vallesanes van intentar enderrocar el mur defensiu gironí, sobretot a pilota aturada. Va ser així com va arribar el 0-1 al minut 44, quan Claudia Lázaro va rematar de cap un córner i feia així justícia pel que s'estava veient sobre el camp.

A la represa, la truita es va girar radicalment. Les locals van fer una passada endavant i van ser elles les que van anar a la recerca del gol de l'empat mitjançant la velocitat de Berta Batlle i la pilota aturada. Al minut 63 va arribar l'1-1 d'aquesta forma, amb una falta directa de Batlle que, després de l'aturada de Dèlia, la pilota bombejada va quedar perfecta per Anna Sitjà, que es va llençar amb tot per enviar la pilota al fons de la xarxa. A partir de llavors, el matx es va tornar boig i tots dos conjunts van augmentar la intensitat en busca del segon gol. En els últims 10 minuts de joc, les verdes van tenir fins a dues ocasions per fer l'1-2. Primer amb un xut de Naroa al minut 82, que va marxar per sobre el travesser. Després, una contra en superioritat que va acabar amb el xut de la pròpia Naroa aturat per Lara Segura. I quan més mereixia el gol el Cerdanyola, va arribar el gol de les locals. Berta Batlle va iniciar una contra que va acabar amb una pilota morta dins l'àrea petita, que va acabar sent rematada per Anna Sitjà al minut 89, fent així el 2-1. Tot i la gerra d'aigua freda, les verdes van buscar el gol de l'empat en la següent jugada, amb un xut de Júlia Vegué per sobre el travesser. Finalment, la derrota no es va poder evitar i les vallesanes continuen amb la seva mala ratxa contra el Pontenc, a qui no guanya per cinquè partit consecutiu.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC es manté en la desena plaça de la taula amb 7 punts. La propera setmana rebrà a Fontetes l'AE Santa Susanna, equip que està assolint resultats irregulars en aquest inici de temporada. Serà diumenge a dos quarts de dotze del matí.

Fitxa tècnica

CE Pontenc (2): Lara Segura (Sonia Carreras 90’); Sonia Roura (Andrea De la Fuente 30’), Ester Puigdevall, Anna Sitjà, Carla Contra;  Carla Millán (Patricia Lorca 56’), Laia Costa, Jana Bover (Aroa Fleta 90’), Carla Gil (Júlia Gili 70’); Berta Batlle, Carlota Méndez.

Cerdanyola FC (1): Dèlia Zambrano; Aroa Garcia (Andrea Bueno 67’), Andrea Barbero, Claudia Lázaro, Maria Urpina (Ainhara Vázquez 85’); Carla Collado, Nuria Ortega, Naroa Altuna; Júlia Vegué, Ari Gorrindo, Laura Chic.

Gols: 0-1 Claudia Lázaro (44’), 1-1 Anna Sitjà (64’), 2-1 Anna Sitjà (89’).

Amonestacions: Patricia Lorca (66’) i Joel Nierga (71’) pel CE Pontenc i Nuria Ortega (76’) i Andrea Bueno (89’) pel Cerdanyola FC.