Derrota i descens (3-1) @mireiasanz

Derrota i descens (3-1)

1 de maig de 2024 a les 10:19

El Cerdanyola ha colpejat primer amb un gol de Nico Kata en els primers minuts, l'alegria ha durat poc, però, ja que Javi Hernández ha provocat un penal a la següent jugada que ha transformat ell mateix. El mateix Javi Hernández ha fallat un segon penal abans del descans. A la represa el Sarda ho intentava tímidament, però han sigut els blanc-i-blaus qui s'han avançat amb un bon xut de Roger Martínez. Ja en l'afegit una contra dels locals ha acabat amb Moha Ezzarfani ficant-se el tercer en pròpia porteria

El Cerdanyola s'enfrontava al RCD Espanyol a la Dani Jarque amb l'obligació de guanyar si volia continuant tenint opcions de jugar el play out. Els d'Oliver Ballabriga han començat el duel dominant als periquitos tenint la pilota i arribant a l'àrea rival amb insistència. Ha sigut al 9' quan Nico Kata ha rematat de manera perfecta una centrada d'Iñaki Recio des del servei de cantonada. Els de Javi Chica s'han refet molt bé, ja que Javi Hernández ha provocat un penal, molt clar, davant Guille Torres i que ha transformat el 14 per posar l'empat al lluminós (12'). El mateix Hernández ha provocat un altre penal -aquest molt dubtós- després d'unes mans de Moisés a l'interior de l'àrea però Àlex Sánchez, que ha fet un gran partit, ha aturat la pena màxima.

Els verds havien de canviar coses si volien emportar-se el partit, ja que més enllà dels primers minuts, els vallesans no havien generat molt perill. Amb tot igualat, una bona conducció de Javi Hernández ha situat l'atac dels locals a camp del Sarda i Roger Martínez ha connectat un xut potent des de fora de l'àrea per fer el segon i complicar molt més les coses (74'). D'aquí fins al final tot han sigut males notícies pel Cerdanyola. Al 80' Iñaki Recio ha vist la segona groga i ha estat expulsat, al 87' Moisés García ha vist també la vermella directa després de perdre el cap en una acció lletja, i al 90' Moha Ezzarfani marcava sí, però en pròpia porta i deixar el definitiu 3-1.

Amb aquesta derrota el Cerdanyola confirma el seu descens a 3a RFEF per la temporada vinent.

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol ‘B’: Ángel Fortuño, Pau Casadesús, Ángel Gómez, Jose Luis Catalá, Ian Forns, Roger Martínez (C) (Miugle Carvalho, 86’), Rafael Bauza, Kenneth (Nene, 86’), Marc Jurado (Aleix Gorjón, 90’), Javi Hernández (Sergio Rivarés, 80’) i Antoniu Roca.

Entrenador: Javi Chica.

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Guille Torres, Moisés García, Manu Castillo Adam Cherradi, 77’), Bruno Lorente (Nico Olmedo, 72’), Iñaki Recio, Ronald Gbizie (Moha Ezzarfani 77’), Nico Kata, Max Marcet (C), Carlos Martínez i Boris Garrós.

Entrenador: Oliver Ballabriga.

Targetes: Han sigut amonestats amb groga per part local Marc Jurado (20’) i Jose Luís Catalá (87’) i per part visitant Boris Garrós (42’), Bruno Lorente (53’), Max Marcet (70’) i Adam Cherradi (85’). Iñaki Recio ha sigut expulsat per doble groga (23’ i 80’) i Moisés García per vermella directa (87’).

Gols: 0-1 Nico Kata (9’), 1-1 Javi Hernández (12’), 2-1 Roger Martínez (74’) i 3-1 Moha Ezzarfani -propia porta- (90’)