Derrota inapelable a Viladecans

27 de novembre de 2022 a les 17:05

El CBF Cerdanyola no pot amb l’Unilever Viladecans i cau per 67-49 davant d’un dels colíders de la categoria. Tot i la clara superioritat local, les verdes van poder plantar cara en el tram final del matx i, gràcies als altres resultats de la jornada, evita caure en zona descens.

Visita complicada la del CBF Cerdanyola a l’ATRIUM de Viladecans per enfrontar-se a un dels colíders de la categoria: l’Unilever Viladecans. El quadre blau arribava a la jornada 9 sumant cinc victòries consecutives i compartint liderat amb el Castelló. Per la seva banda, les verdes venien de perdre a casa contra Segle XXI i sent conscient que aquest duel no pertany a la seva lliga.

El partit va començar amb el conjunt del Baix Llobregat portant el ritme de joc, que amb un parcial de 10-0 ja va començar a distanciar-se on va destacar Lucia Navarro en l’aspecte ofensiu. La primera cistella visitant no va arribar fins al minut 4 de joc, obra de Iona Garcia, i va ser en aquest moment que les de Pili Bilbao van començar a endollar-se a nivell anotador, però aquesta reacció no va evitar que el primer quart acabés amb derrota parcial per 23-14.

Al segon quart, les de Xavi Paredes no van afluixar el ritme i amb bon joc col·lectiu van ampliar distàncies encara molt més, fins al punt que van situar el 37-17 al minut 5. A partir de llavors, la defensa verda es va intensificar, provocant que molts atacs locals acabessin en no res perquè la possessió arribava a la seva fi. Les visitants van poder retallar distàncies al descans, però la diferència era pràcticament inassumible (38-21).

A la represa, el Viladecans va mantenir a ratlla aquesta diferència de punts davant d’un Cerdanyola que va pagar car la mala entrada en el partit, ja que els dos últims quarts van ser els millors per les verdes a nivell anotador, on van destacar jugadores com Laura Soria o Eva Almasque. Finalment, el tercer quart va acabar amb el marcador de 55-35.

A l’últim quart, tot i semblar de tràmit, les verdes van ser qui es van fer amb el domini del joc, fins al punt que van aconseguir rebaixar el -20 que tenien en contra a -9, gràcies a una Laura Soria imperial amb els seus 16 punts (57-48). Per evitar ensurts, el tècnic local va demanar temps mort per reactivar a les seves jugadores, fet que va ser clau per a que les del Baix Llobregat tornessin a agafar ritme anotador i acabessin enduent-se el matx per 67-49, suposant la segona derrota consecuitva per les vallesanes.

Amb aquest resultat, el CBF Cerdanyola es situa en l’onzena posició amb dues victòries i set derrotes. La propera setmana jugarà un partit important contra un rival directe: el Sant Adrià. Serà dissabte que ve a les sis de la tarda a Guiera.

Fitxa tècnica

Unilever Viladecans (67): Lucia Navarro (11), Judit Lamolla (4), Marta Guerrero (0), Lula Roig (9), Irene Agout (11), Claudia Pérez (8), Deva Bermejo (0), Sònia Pascual (3), Silvia Marcelo (6), Mar Ribera (8), Inés Mus (5), Elena Silvia (2).

CBF Cerdanyola (49): Carla Pérez (0), Ruth Allison (0), Claudia Baraut (8), Eva Garcia (4), Eva Almasque (12), Lara Fernández (0), Laia Espin (0), Iona Garcia (2), Clara Díaz (7), Laura Soria (16).

Parcials: 23-14 // 38-21 // 55-35 // 67-49.