Diumenge sense emocions Foto: Nuria Puentes

Diumenge sense emocions

18 de setembre de 2023 a les 11:05

El Cerdanyola FC va patir la primera derrota de la temporada davant l'Andratx en un mal partit dels verds a Fontetes (1-2). Els balears es van imposar a l'electrònic gràcies a Juancar i Ismael, fent irrellevant el gol de Max Marcet

Trist diumenge. No va ser la millor versió del Cerdanyola la que es va presentar ahir a Fontetes davant una afició que es va desesperar durant els noranta-sis minuts i escaig que va durar el partit. Desesperació també entre els jugadors, i en l'entrenador Oliver Ballabriga que no va ser capaç de contrarestar el joc plantejat per l'Andratx, superior als locals físicament i tàcticament. El primer dels mallorquins va arribar al minut 22 obra de Juancar, el capità cerdanyolenc Max Marcet va aconseguir l'empat just abans del descans; però Ismael va trencar les possibles il·lusions dels locals amb el gol definitiu ben entrada la segona part.

Un únic canvi en l'onze inicial respecte al duel del Narcís Sala, Richie Richmond va ocupar la banda esquerra en detriment de Boris Garrós, suplent per unes molèsties. Justament, Richie va ser el futbolista més perillós dels vallesans i qui va portar més perill a l'àrea balear, tot i que la defensa rival va tancar totes les possibles opcions de remat. L'Andratx va créixer en el partit a través de transicions ràpides que alertaven de la inseguretat dels cerdanyolencs en defensa, i quan més perceptible es feia aquesta inseguretat era en les jugades de pilota aturada. El gol andritxol s'origina d'una segona jugada de córner en què els vallesans no vigilen les marques i Juancar tot sol des de la frontal de l'àrea engalta un xut impossible pel porter Àlex Sánchez. Amb el marcador en contra, el Cerdanyola va intentar buscar l'empat, amb més cor que cap, i li va sortir bé ja que Max Marcet amb una rematada de cap va establir l'1-1 abans de la mitja part. El més baixet de la classe va rematar una centrada de Roger Escoruela i amb el gol va deixar clares si menys no les intencions d'un equip que no havia fet el seu primer millor temps. Un altre protagonista va ser Àlex Sánchez, en aquest cas per les seves actuacions sota pals; l'ex del Badalona va realitzar una aturada sobre la línea de gol que va evitar el segon pels balears i va fer que el matx arribès amb empat al descans.

La segona part començava d'una altra manera per a un Cerdanyola que semblava que el pas per vestidors li havia anat bé; tant és així que els vallesans van sortir a dominar la possessió i a no concedir oportunitats com a la primera part. Però aquesta declaració d'intencions tan sols els hi va durar un quart d'hora, l'equip balear va tornar a fer-se fort al mig del camp i va generar diverses ocasions que eren repel·lides entre la defensa i Àlex Sánchez. Fins que va venir el segon dels balears en una jugada novament de córner que remata Ismael tot sol al segon pal. El resultat demostrava que les coincidències no existien en un partit en què les continuades pilotes aturades a prop de l'àrea han passat factura al conjunt cerdanyolenc. Tot i això, els locals van continuar amb les mateixes imprecisions i intentant un empat difícil d'aconseguir, només en un llançament de falta de Max Marcet van inquietar la porteria rival. Després d'uns minuts finals d'atacs i contraatacs dels dos equips, el Cerdanyola queia per la mínima a casa en la tercera jornada.

Tot i la derrota, els vallesans continuen posicionats a mitja taula i són setens amb quatre punts. El conjunt verd tindrà la possibilitat de millorar la seva imatge diumenge vinent a Eivissa al camp del Penya Independent, esperant que sigui un diumenge de més emocions.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Álex Sánchez, Óscar Arroyo, Guille Torres, Jon Vega, Roger Escoruela, Adri Díaz, Marc Manchón (Barquero, 81′), Max Marcet, Carlos Martinez, Richie Sarkodie (Alaez, 81′) i Boris Garrós

CE Andratx: Vicente; Pela, Kevin, Monir, Gerardo, Flaque (Miquel Jaume, 56′), Llabrés (Antoni, 80′), Álvaro (Andreu, 56′), Isma, Juan Carlos (Gabri, 80′) y Alberto (Castedo, 71′).

Targetes: Han vist groga per part dels locals Àlex Sánchez (70’) I Jordi Aláez (81’) i per part dels visitants Àlvaro (33’) i Monir (84’)

Gols: 0-1 Juanca (22’), 1-1 Max Marcet (39’), 1-2 (Ismael 75’)

Àrbitre: Martínez Vilches, Josè