Dolorosa derrota en el primer partit dels play-offs

16 de maig de 2022 a les 10:38

El Cerdanyola CH perd el primer partit dels quarts de Play-Off contra el CE Noia B a les faltes directes (1-2) i s'ho jugarà tot en el segon partit a Sant Sadurní d'Anoia.

El conjunt verd-i-blanc no van poder aconseguir la victòria contra el filial del Noia i tindrà una última oportunitat en el segon partit del play-off de quarts per l'ascens a la OK Lliga Plata. Durant gran part de l'enfrontament el Cerdanyola seria superior al rival, l'equip tindria les més clares durant la primera part, la majoria iniciades per un Ignasi López molt actiu en l'inici.

Sense encert sobre la porteria rival, l'equip notaria les dificultats per començar avançant-se en el marcador. Tot i això, en una jugada embolicada, Arnau Gangonells acabava rematant de rebot per fer el primer del partit als pràcticament deu minuts de primera part. Amb la inèrcia del gol el Cerdanyola continuaria intentant ampliar l'avantatge, però la falta de fortuna contra la porteria de Jan Marimón es faria notable durant tot l'enfrontament. A les acaballes de la primera part, un intercanvi de cops entre tots dos equips podria haver significat moviments en el marcador. De totes maneres, s'arribava al descans sense més gols i avantatge per la mínima del Cerdanyola en el marcador.

La segona seria també iniciada per domini cerdanyolenc. El Noia B tancat a la seva àrea, veuria com l'equip local encara portaria el pes del partit. Amb paciència, veient com amb el pas dels minuts seguia l'1 a 0 en contra, el Noia B no abaixaria els braços. En els últims minuts, fallaria des del punt de falta directa. Amb la desena falta, sense pràcticament ocasions en la segona, anotaria Guillem Montserrat de falta directa pel Noia B per posar de nou l'empat i deixar el partit igualat.

Amb aquest resultat s'arribava a la pròrroga, un temps extra on el Cerdanyola es va veure superat pel Noia B. Jugant amb 3 jugadors per expulsió d'Ignasi López, el filial del Noia dominaria amb ocasions de perill. De totes maneres, l'equip resistiria fins als llançaments de faltes directes, on es notarien els greus problemes de l'equip des de la bola parada. Fallant 3 llançaments els locals, el Noia B convertiria tots els seus, aconseguint així la victòria finalment els visitants en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de play-off.

Ara, l'equip haurà d'anar a Sant Sadurní a jugar-s'ho tot en un segon partit, previst pel dissabte dia 21 de maig a les 19:30 h.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Gerard 'Ninu' Pérez (P), David Martínez, Ignasi López, Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, David Ramírez, Joel Navarro, Albert Hernández i Marc Serra (P).

CE Noia B: Jan Marimón (P), Pere Urpi, Gerard Montserrat, Ramon Ventura, Joan Tormo, Pol Perpiñan, Guillem Montserrat, Joan Hill, Ignasi Angrill i Sergi Moliner (P).

Gols: 1-0, Arnau Gangonells (10'); 1-1, Guillem Montserrat (46').

Àrbitres: Manel Blat i Sergi Bellés.